Ainekset
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 4 kananrintaa
- 1 sitruunaruohon varsi
- 1 teelusikallinen vihreää currytahnaa
- 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
- Pieni nippu korianteria
- 2 avokadoa
- Pieni nippu thaibasilikaa
- 1 punasipuli
- Pieni nippu kiinansipulia
- 100 grammaa soijapavun ituja
- 1 punainen paprika
- 1 purkki punapapuja
- 1 ruokalusikallinen maissitärkkelystä
Esittelyssä olevat tuotteet
Tee näin
- Kaada oliiviöljy kattilaan ja anna kuumentua hitaasti keskilämpöön. Leikkaa sitruunaruoho ohuiksi viipaleiksi ja laita kattilaan. Lisää vihreä currytahna. Hienonna thaibasilika ja lisää se myös pannuun. Kypsennä kaikkia aineksia 5 minuuttia, sekoita koko ajan, jotta ne eivät jää kiinni pannuun. Lisää kattilaan vettä niin, että se juuri peittää ainekset ja hauduta 20 minuuttia. Kun se on valmista, ota liemi keittolevyltä ja pidä lämpimänä.
Valmistele liemi
- Kun liemen ainekset on valmisteltu, kuten yllä on kuvattu, laita 4 kananrintaa kattilaan kiehuvan liemen kanssa ja hauduta rintapaloja 20 minuuttia. Ota kanan rintapalat liemestä ja pidä ne lämpiminä peitetyllä lautasella tai astiassa. Jätä liemi pannuun. Leikkaa haudutetut kananrinnat ohuiksi viipaleiksi pitkittäin.
Kypsennä kana
- Leikkaa avokadot, punasipuli ja punainen paprika ohuiksi viipaleiksi. Pese yrtit ja hienonna ne. Valuta ja kuivata punapavut.
Valmistele lisukkeet
- Laita jäljellä oleva liemi takaisin keittolevylle matalaan lämpöön. Lisää liemeen 1 ruokalusikallinen maissitärkkelystä ja sekoita tasaiseksi. Kastikkeen tulee paksuuntua hieman ja sillä tulee olla kiiltävä, samettimainen pinta.
Tee kastike
- Laita tortilla kuumaan pannuun voin kanssa. Anna olla pannussa minuutti tai kaksi, kunnes kumpikin puoli on saanut hieman väriä.d.
- Laita jokaiseen tacoon muutama siivu avokadoa, kananrintaa, punasipulia, punaista paprikaa ja punapapuja. Koristele soijapavun iduilla ja hienonnetuilla yrteillä. Laita päälle raastettua cheddarjuustoa tai mozzarellaa.
- Käännä taco kiinni äläkä unohda upottaa sitä kastikkeeseen!