Burrito Original

  • Mieto Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

1 pkt Old El Paso™ Flour Tortillas Large -tortilloja 
1 purkki Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsaa
400 Pintopapuja 
500 g jauhelihaa 
2 rkl voita tai margariinia -mausteseosta 
1.5 dl vettä 
2 tomaattia kuutioituna 
2 dl juustoraastetta 
mielellään cheddaria 
chilisuikaleita 
Salaattia 

Tee Näin

  • Ruskista jauheliha kypsäksi. Ripottele päälle mausteseos, lisää vesi ja sekoita. Anna seoksen kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin. 15 minuuttia tai kunnes vesi on haihtunut kokonaan. Sekoita välillä.
  • Kun seos on lähes valmista, lisää siihen huolellisesti valutetut pintopavut ja chili. Kuumenna seos. 
  • Kääri tortillat alumiinifolioon ja lämmitä niitä 200 asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Jaa täyte lämpimille tortilloille ja lisää päälle Thick ’n’ Chunky Salsaa. 
  • Taita kokoon ja tarjoa hyvän salaatin kanssa.
  • Burrito on ohueen vehnätortillaan kääritty lämmin liharuoka. Kun tarjoat sen lisukkeena riisiä, guacamolea, juustoa ja kermaviiliä, koossa on todellinen klassikko.