Chipotle Hongos pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera

Tarjoa vegetaarinen makusensaatio – portobello-sieniä savuiseen chipotle-tyyliin höystettynä makean hapokkaalla punasipulilla ja meksikolaisella kansallissalsalla Pico de Gallolla – ”kukon nokalla”.

Ainekset

  • 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
  • chipotle hongos
  • 4 portobello-sientä
  • 1/2 punainen chili
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 paketti Old el Paso™ Fajita Smoky BBQ mix -mausteseosta
  • Korianteria
  • Pikkelöity punasipuli
  • 1 dl etikkaa 
  • 2 dl hienosokeria
  • 3 dl vettä
  • 2 punasipulia
  • Pico de Gallo
  • 3 – 4 tomaattia
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 punainen chili
  • 1 hopeasipuli
  • 1 limen mehu
  • 0,5 tl suola

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

Leikkaa portobello-sienet pienehköiksi paloiksi ja hienonna chili. Lämmitä paistin-pannulla oliiviöljy ja kuullota sienet ja chili, lisää mausteseos. Tarjoillaan pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera.

PIKKELÖITY PUNASIPULI

Leikkaa punasipulit ohuiksi siivuksi, mielellään mandoliinilla, ja laita siivut sitten lasipurkkiin. Keitä lientä kunnes sokeri on liuennut. Kaada sitten liemi sipuleiden päälle ja anna seistä jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.

PICO DE GALLO

Hienonna tomaatit, sipuli, chili ja korianteri. Sekoita kaikki yhteen ja purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla. Tarjoa heti.