Ainekset
- 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
- chipotle hongos
- 4 portobello-sientä
- 1/2 punainen chili
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1/2 paketti Old el Paso™ Fajita Smoky BBQ mix -mausteseosta
- Korianteria
- Pikkelöity punasipuli
- 1 dl etikkaa
- 2 dl hienosokeria
- 3 dl vettä
- 2 punasipulia
- Pico de Gallo
- 3 – 4 tomaattia
- 1 ruukku korianteria
- 1 punainen chili
- 1 hopeasipuli
- 1 limen mehu
- 0,5 tl suola
Esittelyssä olevat tuotteet
Tee näin
Leikkaa portobello-sienet pienehköiksi paloiksi ja hienonna chili. Lämmitä paistin-pannulla oliiviöljy ja kuullota sienet ja chili, lisää mausteseos. Tarjoillaan pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera.
PIKKELÖITY PUNASIPULI
Leikkaa punasipulit ohuiksi siivuksi, mielellään mandoliinilla, ja laita siivut sitten lasipurkkiin. Keitä lientä kunnes sokeri on liuennut. Kaada sitten liemi sipuleiden päälle ja anna seistä jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.
PICO DE GALLO
Hienonna tomaatit, sipuli, chili ja korianteri. Sekoita kaikki yhteen ja purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla. Tarjoa heti.