Meksikolaisia piirakoita ja tomaattisalaattia

  • 30 Minuutit Kokonaisaika
  • Keskikokoinen Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

Meksikolaiset piirakat
0.5 tl Old El Paso™ Taco Spice Mix-mausteseosta
4 voitakinalevyä
2 kananrintaa
1 rkl ruokaöljyä-mausteseosta
1 salottisipuli
2 korianterinoksaa
1 dl juustoraastetta
1 kananmuna Suolaa Tomaattisalaatti
12 cocktailtomaattia
2 rkl oliiviöljyä
2 lime
0.5 chili
4 kevätsipulia Suolaa

 

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

Meksikolaiset piirakat:

Säädä uuni 200 °C:n lämpötilaan.
Suikaloi kana pieneksi.
Kuumenna ruokaöljy ja paista kana mausteseoksen ja suikaloidun salottisipulin kanssa, kunnes kana on paistunut läpikotaisin ja saanut kullanruskean värin.
Mausta silputulla korianterilla ja suolalla.
Jaa sitten voitaikinalevyt 8 osaan ja annostele paistettu kana levyille tasaisesti.
Taita kokoon pieniksi nyyteiksi ja ripottele päälle juustoraastetta.
Vatkaa kananmuna ja voitele nyytit kanamunalla.
Paista uunissa kullanruskeiksi n. 10 minuuttia.

Tomaattisalaatti:

Paloittele tomaatit pituussuunnassa ja kierittele oliiviöljyssä.
Sekoita joukkoon hienonnettu chili, viipaloitu sipuli ja puristettu limemehu.
Mausta suolalla ja lisää halutessasi chiliä antamaan hieman lisäpotkua.