Meistä

Suomessa sen nimi on Old El Paso.


Meksikossa se on vain ruokaa.


Old El Paso perustettiin vuonna 1938, mutta tarinamme ulottuu aina niihin aikoihin, jolloin espanjalaiset ja intiaanit kohtasivat. Silloin intiaanien ruoka sai espanjalaisia vaikutteita, ja se johti ruokakulttuuriin, jota me tänä päivänä sanomme meksikolaiseksi.


Viidessä sadassa vuodessa on tietenkin tapahtunut paljon, mutta kaikkien Old El Paso -tuotteiden takaa löytyy pala historiaa. Kaikki tuotteemme perustuvat alkuperäisiin meksikolaisiin resepteihin, ja ne maistuvat aina meksikolaiselta – missä niitä sitten syötkin.

Old El Paso

 

Tämän päivän Old El Paso sai alkunsa vuonna 1917, jolloin yritys aloitti toimintansa pienessä El Pason kylässä Uudessa Meksikossa. Vuonna 1938 tavaramerkki Old El Paso rekisteröitiin, ja Pohjoismaihin saavuimme 1980-luvun alussa. Kaikki Eurooppaan suuntautuva valmistus tapahtuu espanjalaisessa San Adrianin kaupungissa sijaitsevassa tehtaassa.


Me rakastamme meksikolaista ruokaa – ja kuka voisikaan vastustaa rikkaita makuelämyksiä tarjoavaa ruokaa, joka on juuri niin voimakasta kuin syöjä itse haluaa? Sillä juuri niin se on: vahvuus ei ole chilissä, vaan vaihtoehtojen runsaudessa. Lisäksi sekä ruuan valmistaminen että sen syöminen ovat tapa seurustella. Meksiko onkin ylipäätään hyvin sosiaalinen maa. Olemme koonneet joitakin vinkkejä, faktoja ja muuta mielenkiintoista asiaa tästä maasta, jossa tehdään uskomattoman hyvää ruokaa.


Tutustu ja anna Meksikon inspiroida – ja muuten: mucho gusto.