USKOMATTOMAT UUDET TORTILLA POCKETS OVAT LIIKKEELLÄ!

USKOMATTOMAT UUDET TORTILLATASKUT OVAT LIIKKEELLÄ banner
Mikä tunnistamaton ruokaobjekti on matkalla meksikolaiseen iltaan? Onko se fajita? Onko se taco? Ei, se on pehmeä jauhotortilla, jossa on pohja ja joka ei aiheuta sotkua. Näin se on. Vuoden upeimman markkinoille laukaisun lähtölaskenta on valmis, ja Old El Pason uudet Tortilla Pockets ovat nopeita kuin raketti, helppoja ja hauskoja perheen suosikkeja ja nostavat meksikolaisen illan uusiin sfääreihin.
tortilla pockets

SOTKUTON MEKSIKOLAINEN ATERIA EI OLE RAKETTITIEDETTÄ, VAAN TAVALLINEN TASKU

Old El Pason uudet Tortilla Pockets on helppo valmistaa, ja koko perhe voi nauttia sotkuttomasta meksikolaisesta ateriasta. Sinun ei tarvitse kääriä tai rullata niitä, vain täyttää ja nauttia. Se tarkoittaa, että voit nauttia kaikesta muusta jännittävästä meksikolaisessa illassa – ilman sotkuja. Tortilla Pockets itsessään ovat niin helppokäyttöisiä, että ainoa vaikea asia on päättää mitä herkullisia aineksia niihin laitetaan ja milloin.
TÄYDELLINEN LOUNAS UUDESSA TASKUSSA

TÄYDELLINEN LOUNAS UUDESSA TASKUSSA

Old El Pason uusilla Tortilla Pockets viikon parhaasta illasta tulee entistä parempi. Sotkuton meksikolainen huvi ei kuitenkaan pysähdy siihen. Tortilla Pockets ovat helppokäyttöisiä, mutta myös erittäin monipuolisia, mikä tarkoittaa, että voit järjestää niillä myös sotkuttomia lounaita – ja aamiaisia.

Yhdistä omat meksikolaiset reseptit ja huevos rancheros -aamiainen tai tee oma aamiaisburritotasku.
MITEN TÄYTÄT OMASI

MITEN TÄYTÄT OMASI?

Meidän ansiostamme meksikolaisen suosikki-iltasi sotkut kuuluvat menneisyyteen. Nyt sinun täytyy keskittyä ainoastaan täytteeseen. Ja maukkaan täytteen voi tehdä monella tavalla. Me haluamme tietää, tykkäätkö sinä kerroksista. Vai sanoisitko, että valmis sekoitus on sinun juttusi? Ei väliä, mikä makuhermojasi kutittaa. Jäljempänä löydät paljon omaan tyyliisi sopivia reseptejä, jotka johdattavat sinut sotkuttomaan meksikolaiseen tyyliin.