Birria-tacot haudutetun kanan kanssa

Birria-tacot haudutetun kanan kanssa

Ihastu herkullisiin kanabirria-tacoihimme, joissa meksikolainen ruoka yhdistyy thai-makuihin!
Kokonaisaika 1 tuntia
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 14

Ainekset

  • 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 4 kananrintaa
  • 1 sitruunaruohon varsi
  • 1 teelusikallinen vihreää currytahnaa
  • 1 teelusikallinen vihreää currytahnaa
  • Pieni nippu korianteria
  • 2 avokadoa
  • Pieni nippu thaibasilikaa
  • 1 punasipuli
  • Pieni nippu kiinansipulia
  • 100 grammaa soijapavun ituja
  • 1 punainen paprika
  • 1 purkki punapapuja
  • 1 ruokalusikallinen maissitärkkelystä

Tee näin

  1. Valmistele liemi
    Kaada oliiviöljy kattilaan ja anna kuumentua hitaasti keskilämpöön. Leikkaa sitruunaruoho ohuiksi viipaleiksi ja laita kattilaan. Lisää vihreä currytahna. Hienonna thaibasilika ja lisää se myös pannuun. Kypsennä kaikkia aineksia 5 minuuttia, sekoita koko ajan, jotta ne eivät jää kiinni pannuun. Lisää kattilaan vettä niin, että se juuri peittää ainekset ja hauduta 20 minuuttia. Kun se on valmista, ota liemi keittolevyltä ja pidä lämpimänä.
  2. Kypsennä kana
    Kun liemen ainekset on valmisteltu, kuten yllä on kuvattu, laita 4 kananrintaa kattilaan kiehuvan liemen kanssa ja hauduta rintapaloja 20 minuuttia. Ota kanan rintapalat liemestä ja pidä ne lämpiminä peitetyllä lautasella tai astiassa. Jätä liemi pannuun. Leikkaa haudutetut kananrinnat ohuiksi viipaleiksi pitkittäin.
  3. Valmistele lisukkeet
    Leikkaa avokadot, punasipuli ja punainen paprika ohuiksi viipaleiksi. Pese yrtit ja hienonna ne. Valuta ja kuivata punapavut.
  4. Tee kastike
    Laita jäljellä oleva liemi takaisin keittolevylle matalaan lämpöön. Lisää liemeen 1 ruokalusikallinen maissitärkkelystä ja sekoita tasaiseksi. Kastikkeen tulee paksuuntua hieman ja sillä tulee olla kiiltävä, samettimainen pinta.
  5. Kokoa tacot
    Laita tortilla kuumaan pannuun voin kanssa. Anna olla pannussa minuutti tai kaksi, kunnes kumpikin puoli on saanut hieman väriä.d.

    Laita jokaiseen tacoon muutama siivu avokadoa, kananrintaa, punasipulia, punaista paprikaa ja punapapuja. Koristele soijapavun iduilla ja hienonnetuilla yrteillä. Laita päälle raastettua cheddarjuustoa tai mozzarellaa.

    Käännä taco kiinni äläkä unohda upottaa sitä kastikkeeseen!