![Chililohta ja bataattisalaattia](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fchililohta-ja-bataattisalaattia-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D30d89b3975864ea680896a6f73c8c9c3 1540w)
Chililohta ja bataattisalaattia
Kokonaisaika
20 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
11
Ainekset
- 1 rkl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
- 600 g lohifi leetä
- 2 rkl auringonkukkaöljyä
- 4 bataattia
- 1 prk maissia
- 0.25 chili
- 2 korianterinoksaa
- 1 lime
- 4 retiisiä
- 4 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Tee näin
- Säädä uuni 150 °C:n lämpötilaan.
- Leikkaa lohifilee neljään yhtä suureen palaan ja mausta fajitasmausteella ja suolalla.
- Kuumenna auringonkukkaöljy paistinpannulla ja paista lohipalat kullanruskeaksi joka puolelta.
- Kypsennä kalapalat uunissa nahkapuoli alaspäin 5-8 minuuttia.
- Kuori ja paloittele bataatit 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja keitä pehmeiksi suolatussa vedessä.
- Kaada vesi pois ja lisää joukkoon hienonnettu chili, korianteri, maissi ja oliiviöljy.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa limelohkojen ja retiisien kanssa.