Chipotle Hongos pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera

Chipotle Hongos pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera

Tarjoa vegetaarinen makusensaatio – portobello-sieniä savuiseen chipotle-tyyliin höystettynä makean hapokkaalla punasipulilla ja meksikolaisella kansallissalsalla Pico de Gallolla – ”kukon nokalla”.
Maustetaso Mild
Ainesosa 17

Ainekset

  • 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
  • chipotle hongos
  • 4 portobello-sientä
  • 1/2 punainen chili
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 paketti Old el Paso™ Fajita Smoky BBQ mix -mausteseosta
  • Korianteria

Pikkelöity punasipuli

  • 1 dl etikkaa
  • 2 dl hienosokeria
  • 3 dl vettä
  • 2 punasipulia

Pico de Gallo

  • 3 – 4 tomaattia
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 punainen chili
  • 1 hopeasipuli
  • 1 limen mehu
  • 0,5 tl suola

Tee näin

  1. Leikkaa portobello-sienet pienehköiksi paloiksi ja hienonna chili. Lämmitä paistin-pannulla oliiviöljy ja kuullota sienet ja chili, lisää mausteseos. Tarjoillaan pikkelöidyn punasipulin ja Pico de Gallon kera.
  2. PIKKELÖITY PUNASIPULI
    Leikkaa punasipulit ohuiksi siivuksi, mielellään mandoliinilla, ja laita siivut sitten lasipurkkiin. Keitä lientä kunnes sokeri on liuennut. Kaada sitten liemi sipuleiden päälle ja anna seistä jääkaapissa vähintään tunti ennen tarjoilua.
  3. PICO DE GALLO
    Hienonna tomaatit, sipuli, chili ja korianteri. Sekoita kaikki yhteen ja purista joukkoon limen mehu. Mausta suolalla. Tarjoa heti.