![Perinteiset kanafajitat maissi-, avocado- ja korianterisalsan kanssa](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fgluten-free-chicken-hero-fi.png%3Fw%3D800%26rev%3D8b13f6c242c44206835e1935f78a5087 1540w)
Gluteenittomat fajitat
Kokonaisaika
15 minuutit
Annosmäärä
3
Maustetaso
Mild
Ainesosa
6
Ainekset
- 500 g kanaa
- 2 paprikaa
- 1 sipuli
- 1 gluten free spice mix
- 1 gluteeniton salsa täytteeksi
- 1 paketti Old El Paso™ gluteenittomia tortilloja
Tee näin
- Suikaloi kana, paprikat ja sipuli. Paista kana pannussa vähäisessä öljyssä keskikuumalla levyllä, kunnes kana on kypsynyt. Laitaa sekaan sipulit, paprikat ja sirottele päälle gluteeniton mausteseos. Paista vielä 5 minuuttia ja sekoita välillä.
- Lämmitä tortillat:
- Mikroaaltouuni: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.
- Uuni: Lämmitä uuni 140 °C:seen (kiertoilmauuni 120 °C:seen). Ota tortillat pakkauksesta, erota ne toisistaan ja kääri folioon tai leivinpaperiin. Kuumenna 10 minuuttia. Pidä ne peitettyinä tarjoiluun asti. - Tarjoile lämpimät tortillat, höyryävä kana ja rapeat vihannekset sekä gluteenitonta salsaa täytteiksi.