![Grillattu broileri hapokkaan limemajoneesin kera](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fgrillattu-broileri-hapokkaan-limemajoneesin-kera-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Da4a06eaf71e84d0992e1b1ba66e48da5 1540w)
Grillattu broileri hapokkaan limemajoneesin kera
Kokonaisaika
20 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Medium
Ainesosa
10
Ainekset
- Old El Paso™ Taco -mausteseos
- Old El Paso™ Taco Shells
- 4 broilerin rintapalaa
- 1 rkl ruoka- tai oliiviöljyä
- 2 aurinkokuivattua tomaattia, hienonnettuna
- 1 avokado, kuutioituna
- 1 punasipuli, hienonnettuna
- 1 salaatinkerä, suikaloituna
- 4 rkl majoneesia
- 1 limen mehu ja kuori
Tee näin
- Sekoita tomaatti, punasipuli ja avokado salaatiksi.
- Sekoita limen mehu ja kuori majoneesiin.
- Sekoita Old El Paso™ Taco -mausteseos öljyyn suuressa kulhossa ja laita broilerinpalat mausteseokseen. Varmista, että ne ovat hyvin peitossa. Kypsennä broilerin rintapaloja keskikuumalla grillillä tai grillilevyllä 12-15 minuuttia, käännä muutaman kerran. Varmista, että broileri on täysin kypsää ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna tacokuoret pakkauksen ohjeen mukaan.
- Täytä rapeat tacokuoret broilerilla, avokadosalaatilla ja suikaloidulla salaatilla ja lisää päälle lusikallinen limemajoneesia. Nauti.