![Grillatut kanatortilla-pitsat](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fgrillatut-kanatortilla-pitsat-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Dfb13d8b08e344ef8b3df080058d095b2 1540w)
Grillatut kanatortilla-pitsat
Kokonaisaika
20 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
6
Ainekset
- 2 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillalevyä
- 100 g barbecue-kastiketta
- 225 g kypsää ja pilkottua kananrintaa
- 1 punainen paprika kuutioituna
- 150 g meksikolaisittain maustettua juustoraastetta
- Old El Paso™ Salsa (mikä tahansa maku)
Tee näin
- Esilämmitä uuni 180 asteeseen tai kiertoilmauuni 160 asteeseen (kaasulämpö 4). Laita tortillalevyt uunipellille. Sekoita barbecue-kastike ja pilkottu kananrinta yhteen pienessä kulhossa. Jaa barbecue-kana tortillojen päälle ja päällystä paprikalla ja juustolla.
- Paista uunissa 10–15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pohjat ovat rapeita. Leikkaa tortillat neljään osaan. Tarjoa salsan kanssa.
Vinkkejä
- Voit makusi mukaan käyttää meksikolaisen juuston tilalla myös cheddaria tai korvata paprikan tomaatilla.
- Ranskankerma toimii myös erinomaisesti näiden makujen kanssa!