![Juustokuorrutetut nachot](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fjuustokuorrutetut-nachot-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D8d26936ce8b54432a6c2dab6f5f39b88 1540w)
Juustokuorrutetut nachot
Ainesosa
6
Ainekset
- 1 pussi Old El Paso™ Nachips™
- 1 purkki Old El Paso™ Jalapeños
- 1 purkki Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
- 150 g cheddarjuustoa, viipaleina tai raasteena
- crème fraîchea tai kermaviiliä
- guacamolea
Tee näin
- Kuumenna uuni 180 °C:seen ja levitä chipsit pellille leivinpaperin päälle.
- Levitä sitten jalapenot tasaisesti chipseille ja ripottele lopuksi päälle juustoraastetta.
- Laita pelti uuniin ja anna chipsien paistua noin 5–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut (uunien lämpötila voi vaihdella, joten tarkkaile paistumista koko ajan).
Vinkkejä
- Tarjoile chipsien kanssa erilaisia dippikastikkeita, kuten Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsaa, crème fraîchea, kermaviiliä tai guacamolea. Dippaa ja nauti.
- Jos haluat annoksesta vielä vähän ruokaisemman, lisää nachipsien päälle ruskistettua jauhelihaa ennen gratinointia!