Gluteenittomat kanaenchiladat

Kanacurryfajitat

Lisää säväystä Old El Pason gluteenittomien kanacurryfajitoiden reseptillä. Valmista vain 35 minuutissa, aloita Gluten Free Smoky BBQ Fajita Kit -mausteella ja lisää maukasta kanaa, paprikaa, sipulia ja suosikkicurryasi. Täytä se tortillojen päälle, kääri rullalle ja ala nauttia gluteenittomasta meksikolaisesta ateriasta!
Kokonaisaika 35 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 7

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ gluteenittomia tortilloja
  • 500 g kanafileitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 2 ruokalusikallista hapankermaa
  • Lehtisalaattia
  • Currya

Tee näin

  1. Paloittele paprika, valmistele sipuli ja suikaloi kana.
  2. Kuumenna hieman öljyä paistinpannussa sekä paista sipuli ja paprika. Lisää currya ja sekoita, kunnes sipuli on kypsää ja pehmeää.
  3. Lisää kana ja mausteseos pannuun. Lisää hieman currya ja keitä vielä 10 minuuttia tai kunnes kana on täysin kypsää.
  4. Lisää kerma ja anna hautua 5 minuuttia.
  5. Lämmitä tortillat.

    - Mikroaaltouunissa: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.

    - Pannussa: Kuumenna pannu ja paahda tortilloja 5 sekuntia molemmilta puolilta. Kääri astiapyyhkeeseen höyrystymistä varten.
  6. Täytä tortillaan lehtisalaattia, kanaa, sipulia, paprikaa ja salsaa. Kääri rullalle ja nauti!

Esittelyssä olevat tuotteet