Kanafajita-tortillataskut

Kanafajita-Tortilla Pockets

Fajitoiden tarjoilu ja syöminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Täytä vain kaikki käteviin taskuihin ja nauti.
Kokonaisaika 25 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 12

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 500 g kanan rintafileetä ohuina viipaleina
  • 1 punainen paprika ilman siemeniä ja ohuina viipaleina
  • 1 vihreä paprika ilman siemeniä ja ohuina viipaleina
  • 1 punainen sipuli viipaloituna
  • 100 g raastettua cheddarjuustoa
  • 1/2 jäävuorisalaatti viipaloituna
  • 2 avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja hedelmäliha viipaloituna
  • 100g paloiteltuja kirsikkatomaatteja

Tee näin

  1. Lämmitä öljy isolla paistinpannulla korkeassa lämmössä. Paista kanaa 5 minuuttia usein sekoittaen, kunnes se on kullankeltaista. Lisää paprika ja sipuli ja paista sekoittaen 3–4 minuuttia. Sekoita joukkoon mausteseos ja 2 ruokalusikallista vettä ja paista vielä 1–2 minuutin ajan.
  2. Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  3. Tarjoile lämmitetyt taskut sekä kana-paprikasekoitus, juusto, salaatti, avokado, tomaatit ja salsa eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.

Vinkkejä

  • Jos haluat tulista makua, lisää 2 kuutioitua chiliä ilman siemeniä, kun paistat kanaa.
  • Limetinlohkot, hapankerma ja tuore hienonnettu korianteri viimeistelevät perinteiset fajitat.