
Kanafajitat ja aasialaistyylinen rapea salaatti
Kokonaisaika
45 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
18
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ gluteenittomia tortilloja
- 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
- 500 g kanafileitä
- 1/4 punakaali ohueksi viipaloituna
- 1/2 jäävuorisalaatti ohueksi viipaloituna
- 200 g keitettyjä vihreitä papuja
- 2 porkkanaa raastettuina
- 1 punainen paprika suikaleina
- 1 sipuli paloiteltuna
- Korianteria hienonnettuna
- 2 ruokalusikallista majoneesia
- 1 ruokalusikallinen seesaminsiemeniä (valinnaisesti)
- Suolaa
- Pippuria
Kastikkeeseen
- 2 ruokalusikallista maapähkinäöljyä
- 1 ruokalusikallinen riisietikkaa
- 1 kahvilusikallinen gluteenitonta soijakastiketta
- 1 kahvilusikallinen hunajaa
Tee näin
- Kuumenna hieman öljyä paistinpannussa ja paista kana keskikuumalla levyllä, kunnes kana on kullanruskeaa. Lisää suola, pippuri, mausteseos ja pieni lasillinen vettä pannuun. Keitä 20 minuuttia, kunnes kana on täysin kypsää.
- Valmista kastike yhdistämällä ainekset keskenään ja laita se jääkaappiin.
- Sekoita kulhossa punakaali, jäävuorisalaatti, vihreä pavut, raastettu porkkana, punainen paprika, sipuli, korianteri ja seesaminsiemenet. Lisää kastike. Revi kana haarukalla ja lisää se salaattiin.
- Lämmitä tortillat.
- Mikroaaltouunissa: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.
- Pannussa: Kuumenna pannu ja paahda tortilloja 5 sekuntia molemmilta puolilta. Kääri astiapyyhkeeseen höyrystymistä varten. - Laita ennen tarjoilua majoneesi, kanasalaatti ja tomaattisalsa tortillan päälle. Kääri ja nauti!
Vinkkejä
- Voit myös sekoittaa majoneesiin chilikastiketta antamaan säväystä ateriaan!