Katkarapuja ja kaalisalaattia Stand ‘N’ Stuff™ -tortillojen kanssa
						Kokonaisaika
							25 minuutit 
						
			
				
					Annosmäärä
					4
				
			
				
					Maustetaso
					  Hot 
				
			
				
					Ainesosa
					9
				
			Ainekset
Tortillat
- 500 g katkarapuja pyrstöineen
 - 1 rkl Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
 - 2 rkl oliiviöljyä/kasviöljyä
 - 1 suuri kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna
 - 300 g keräkaalia ohuina viipaleina
 - 1/2 kurkku raastettuna
 - 1 limetin mehu
 - 1 pakkaus Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas
 
Tarjoiluun
- 2 limettiä lohkoina
 
Tee näin
- Sekoita katkaravut ja tacomausteseos keskisuuressa kulhossa ja varmista, että mausteseosta on joka puolella katkarapuja. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Paista katkarapuja kahdessa erässä 3-4 minuutin ajan, kunnes ne ovat pinnalta hieman ruskeita. Lisää puolet korianterista ja sekoita.
 - Valmista kaalisalaatti sekoittamalla kaali, kurkku, loppu korianteri ja limettimehu keskisuuressa kulhossa.
 - Täytä Stand ‘N Stuff™ tortillat kaalisalaatilla ja ruskistetuilla katkaravuilla ja purista joukkoon limetin mehua.
 
Vinkkejä
- Lisää raastettua porkkanaa ja chiliä, jos haluat voimakkaamman version!
 - Korvaa katkaravut broilerilla ja kypsennä kuten edellä, kunnes ne ovat läpikypsiä eikä pinta ole enää vaaleanpunainen.