Mehukkaat gluteenittomat kanafajitas

Mehukkaat gluteenittomat kanafajitas

Valmista mehukkaat mausteiset fajitas hetkessä koko perheelle - lisää vain kana ja tuoreita vihanneksia niin saat valmiin aterian 30 minuutissa! Nauti annos gluteenittoman salsamme kera.
Kokonaisaika 30 minuutit
Annosmäärä 3
Maustetaso Mild
Ainesosa 10

Ainekset

  • 2 teelusikallista paprikajauhetta (makea)
  • 1 teelusikallinen kuminaa (jauhettu)
  • 1/2 teelusikallista chiliä
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 500g kanaa, kananrintaa tai kanasuikaleita
  • 1 punainen sipuli, ohuesti viipaloitu
  • 1 punainen paprika, ohuesti viipaloitu
  • 1 lime
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja, pilkottuina
  • kourallinen korianteria, pilkottuna

Tee näin

  1. Valmistus:

    Sekoita pippuri, kumina, chilijauhe, öljy ja kana kulhossa ja anna mausteiden vetäytyä. Lämmitä iso paistinpannu ja lämmitä kana-mausteseos korkealla lämmöllä 5 minuttia, jotta liha kypsyy. Lisää sipuli ja paprika, kuumenna vielä 2 minuttia. Purista joukkoon puolikas lime.
  2. Lämmitä gluteenittomat tortillat.
  3. PANNUSSA - lämmitä keskilämmöllä ruskistaen tortillat molemmilta puolilta 10s ajan. Kääri lämpimät tortillat keittöpyyhkeeseen, jotta ne pysyvät lämpiminä.
  4. MIKROSSA - aukaise pakkaus ja poista ohjeet.
  5. Lämmitä tortillat mikrossa korkeassa lämpötilassa (1100wattia) 30s ajan.
  6. Raikas salsa: sekoita kirsikkatomaatit, korianteri ja purista joukkoon puolikas lime.