![Mehukkaat gluteenittomat kanafajitas](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fglutenfree-fajitas-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Dec38413e4caa4903a46078234fddf267 1540w)
Mehukkaat gluteenittomat kanafajitas
Kokonaisaika
30 minuutit
Annosmäärä
3
Maustetaso
Mild
Ainesosa
10
Ainekset
- 2 teelusikallista paprikajauhetta (makea)
- 1 teelusikallinen kuminaa (jauhettu)
- 1/2 teelusikallista chiliä
- 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
- 500g kanaa, kananrintaa tai kanasuikaleita
- 1 punainen sipuli, ohuesti viipaloitu
- 1 punainen paprika, ohuesti viipaloitu
- 1 lime
- 1 rasia kirsikkatomaatteja, pilkottuina
- kourallinen korianteria, pilkottuna
Tee näin
- Valmistus:
Sekoita pippuri, kumina, chilijauhe, öljy ja kana kulhossa ja anna mausteiden vetäytyä. Lämmitä iso paistinpannu ja lämmitä kana-mausteseos korkealla lämmöllä 5 minuttia, jotta liha kypsyy. Lisää sipuli ja paprika, kuumenna vielä 2 minuttia. Purista joukkoon puolikas lime. - Lämmitä gluteenittomat tortillat.
- PANNUSSA - lämmitä keskilämmöllä ruskistaen tortillat molemmilta puolilta 10s ajan. Kääri lämpimät tortillat keittöpyyhkeeseen, jotta ne pysyvät lämpiminä.
- MIKROSSA - aukaise pakkaus ja poista ohjeet.
- Lämmitä tortillat mikrossa korkeassa lämpötilassa (1100wattia) 30s ajan.
- Raikas salsa: sekoita kirsikkatomaatit, korianteri ja purista joukkoon puolikas lime.