Meksikolainen riisi

Meksikolainen riisi

Kokonaisaika 15 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Hot
Ainesosa 14

Ainekset

Meksikolainen riisi

  • 1 rkl Old El Paso™ Burrito Spice Mix-mausteseosta
  • 6 dl keitettyä riisiä, eri laatuja
  • 3 rkl auringonkukkaöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä-mausteseosta
  • 1 punasipuli
  • 200 g vihreitä papuja
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 prk punaisia papuja
  • 2 korianterinoksaa

Avokadotahna

  • 2 avokadoa
  • 1 dl tuorejuustoa
  • 1 lime
  • 0.332 chili
  • suolaa

Tee näin

  1. Meksikolainen riisi:

    Kuumenna auringonkukkaöljy paistinpannulla ja paista riisi.
  2. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, viipaloitu punasipuli sekä mausteseos.
  3. Sekoita joukkoon vihreät ja punaiset pavut sekä sokeriherneet.
  4. Mausta korianterilla.
  5. Avokadotahna:

    Poista avokadoista kivet ja sekoita avokadot ja tuorejuusto tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella.
  6. Mausta suolalla, puristetulla limemehulla ja hienonnetulla chilillä.
  7. Tarjoa meksikolaisen riisin kanssa.