![Meksikolaiset grillivartaat vehnätortillojen kera](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fmeksikolaiset-grillivartaat-vehntortillojen-kera-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Dce8603db6d20455199fbf3bf541b8997 1540w)
Meksikolaiset grillivartaat vehnätortillojen kera
Ainesosa
12
Ainekset
- 1 tl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
- 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
- 500 g porsaan ulkofileetä
- 1 chorizo makkara
- 8 laakerinlehteä
- 4 artisokansydäntä
- Suolaa
- 1 punainen paprika
- 0.5 vihreä chili
- oliiviöljyä
- sitruunan kuori raastettuna
- puisia grillivartaita
Tee näin
- Puhdista ulkofilee ja leikkaa se kahdeksaan yhtä suureen palaan.
- Mausta lihapalat oliiviöljyllä, laakerinlehdillä, fajitasmausteella ja suolalla.
- Leikkaa chorizo kahdeksaan osaan.
- Jaa paprika neljään osaan ja halkaise artisokansydämet kahtia.
- Marinoi kasvikset oliiviöljyssä ja raastetussa sitruunankuoressa.
- Liota puuvartaita vedessä ennen grillausta, jotta ne eivät pala.
- Pujota vartaille vuorotellen lihaa ja kasviksia ja laita vartaat grillille.
- Valuta tortilloille oliiviöljyä ja levitä niille chiliviipaleita.
- Kun vartaat ovat kypsiä, poista puuvartaat ja levitä liha ja kasvikset tortilloille.
- Viimeistele Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsalla, kääri kokoon ja nauti.