![Meksikolaisia piirakoita ja tomaattisalaattia](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fmeksikolaisia-piirakoita-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D15d8addf688249029969f22789d5da85 1540w)
Meksikolaisia piirakoita ja tomaattisalaattia
Annosmäärä
4
Ainesosa
15
Ainekset
Meksikolaiset piirakat
- 4 voitakinalevyä
- 2 broilerinrintaa
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1/2 tl Old El Paso™ Taco Spice Mix –mausteseosta
- 1 salottisipuli
- 2 korianterinoksaa
- 1 dl juustoraastetta
- 1 kananmuna
- Suolaa
Tomaattisalaatti
- 12 eriväristä cocktailtomaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 limettiä
- 1/2 chili
- 4 kevätsipulia
- Suolaa
Tee näin
- Meksikolaiset piirakat:
Säädä uuni 200 °C:n lämpötilaan. Suikaloi broileri pieneksi. - Kuumenna ruokaöljy ja paista broileri mausteseoksen ja suikaloidun salottisipulin kanssa, kunnes broileri on paistunut läpikotaisin ja saanut kullanruskean värin. Mausta suikaloidulla korianterilla ja suolalla.
- Jaa sitten voitaikinalevyt 8 osaan ja annostele paistettu broileri levyille tasaisesti. Taita kokoon pieniksi nyyteiksi ja ripottele päälle juustoraastetta. Vatkaa kananmuna ja voitele nyytit kanamunalla. Paista uunissa kullanruskeiksi n. 10 minuuttia.
- Tomaattisalaatti:
Paloittele tomaatit pituussuunnassa ja kierittele oliiviöljyssä. Sekoita joukkoon hienonnettu chili, viipaloitu sipuli ja puristettu limetinmehu Mausta suolalla ja lisää halutessasi chiliä antamaan hieman lisäpotkua.