Mustapapuminitortillat ja pico de gallo -salsa mangolla

Mango raikastaa Pico de Gallo -salsalla höystettyjä mustapapuminitortilloja.
Kokonaisaika 30 minuutit
Annosmäärä 12
Maustetaso Mild
Ainesosa 11

Ainekset

  • 2 tölkkiä (400 g) mustapapuja valutettuna
  • 115 g kuutioituja vihreitä chilejä
  • 2 rkl voita
  • 1 silputtu valkosipulin kynsi
  • 3 mm jauhettua kuminaa
  • 1 kypsä mango kuorittuna ja kuutioituna
  • 50 g kuutioitu punasipuli
  • 1 rkl silputtuja korianterinlehtiä
  • 1 kypsä avokado, kuorittuna ja kuutioituna
  • 4 rkl kermaviiliä
  • 1 paketti Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Flour Tortillas

Tee näin

  1. Esilämmitä suuri paistinpannu keskilämmöllä. Lisää pannulle voi. Kun se on sulanut, lisää valkosipuli. Kuullota valkosipulia 1 minuutti ja lisää sitten vihreät chilit ja kumina. Sekoita ja hauduta 1 minuuttia. Sekoita joukkoon mustapavut ja 3 rkl vettä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Hauduta 6–8 minuuttia välillä hämmentäen. Siirrä sitten pois levyltä.
  2. Sekoita kuutioidut mango, punasipulit ja korianteri pienessä kulhossa. Sirottele päälle suolaa ja pippuria ja sekoita.
  3. Tarjoilu: Lusikoi lämpimät mustapavut tortilloihin. Lusikoi mangoseos päälle ja laita yksi avokadoviipale jokaiseen tortillaan. Lisää sitten hieman kermaviiliä jokaiseen tacoon ja nauti.