![](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fmustapapuminitortillat-ja-pico-de-gallo-salsa-mangolla-hero.png%3Fw%3D639%26rev%3D52b6d9cbdec24cbcaa6c9f9c06d989b5 1540w)
Mustapapuminitortillat ja pico de gallo -salsa mangolla
Kokonaisaika
30 minuutit
Annosmäärä
12
Maustetaso
Mild
Ainesosa
11
Ainekset
- 2 tölkkiä (400 g) mustapapuja valutettuna
- 115 g kuutioituja vihreitä chilejä
- 2 rkl voita
- 1 silputtu valkosipulin kynsi
- 3 mm jauhettua kuminaa
- 1 kypsä mango kuorittuna ja kuutioituna
- 50 g kuutioitu punasipuli
- 1 rkl silputtuja korianterinlehtiä
- 1 kypsä avokado, kuorittuna ja kuutioituna
- 4 rkl kermaviiliä
- 1 paketti Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Flour Tortillas
Tee näin
- Esilämmitä suuri paistinpannu keskilämmöllä. Lisää pannulle voi. Kun se on sulanut, lisää valkosipuli. Kuullota valkosipulia 1 minuutti ja lisää sitten vihreät chilit ja kumina. Sekoita ja hauduta 1 minuuttia. Sekoita joukkoon mustapavut ja 3 rkl vettä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Hauduta 6–8 minuuttia välillä hämmentäen. Siirrä sitten pois levyltä.
- Sekoita kuutioidut mango, punasipulit ja korianteri pienessä kulhossa. Sirottele päälle suolaa ja pippuria ja sekoita.
- Tarjoilu: Lusikoi lämpimät mustapavut tortilloihin. Lusikoi mangoseos päälle ja laita yksi avokadoviipale jokaiseen tortillaan. Lisää sitten hieman kermaviiliä jokaiseen tacoon ja nauti.