![Gratinoidut nachot](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Fnachos-gratinoidut-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D031e2e1efa4e4be28fb1291529641f60 1540w)
Gratinoidut nachot
Ainesosa
9
Ainekset
- 1 pussi Old El Paso™ Nachips™, n. 40 kpl
- 1 purkki Old El Paso™ Jalapeños
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuja
- 2 rkl Rypsiöljyä
- 1 rkl juustokuminaa
- 1 dl vettä
- 2 dl cheddarjuustoraastetta
- Suolaa ja pippuria
Tee näin
- Ruskista jauheliha ja valkosipuli kuumalla pannulla Rypsiöljyä. Lisää vesi, juustokumina ja 3 rkl hienonnettua jalapeñoja.
- Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat ruoasta tulisempaa, voit lisätä enemmän jalapeñoja.
- Levitä seos ja cheddarjuusto maissichipsien päälle ja gratinoi 225 °C uunissa, kunnes chipsit ovat saaneet kullanruskean värin.
- Tarjoa kauniilta tarjoiluvadilta guacamolen kanssa.