Nauta-riisipannu

Marinoidut naudanlihafajitakset

Klassikko Old El Paso™ -resepti: marinoidut naudanlihafajitakset ja lime ovat täydellinen yhdistelmä.
Kokonaisaika 55 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 14

Ainekset

Marinadi

  • 2 rkl limen mehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 2 tl chilijauhetta
  • 2 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna

Fajitas

  • 340 g naudan fileeselkää viipaloituna
  • 1/2 rkl kasviöljyä
  • 1 sipuli ohuina viipaleina
  • 1 punainen tai vihreä paprika viipaleina
  • 1 tl maissijauhoa
  • 60 ml kylmää vettä
  • 80 g guacamolea
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Flour Tortillas -tortillalevyjä lämmitettynä
  • 80 g Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsaa

Tee näin

  1. Sekoita marinadin ainekset yhteen keskikokoisessa kulhossa. Lisää nautasuikaleet ja sekoita. Peitä ja laita puoleksi tunniksi jääkaappiin marinoitumaan.
  2. Kuumennä öljyä suuressa pinnoitetussa paistinpannussa keskilämmöllä ja lisää nauta sekä marinadi, anna kypsyä 2 minuuttia. Sekoita mukaan sipuli ja paprikat ja anna kypsyä 3–4 minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
  3. Sekoita maissijauho ja vesi toisiinsa pienessä kulhossa. Kaada lihaseokseen ja kypsennnä sekoittaen 1–2 minuuttia kunnes seos paksuuntuu.
  4. Laita tortillat lautasille ja jaa guacamole tasan niiden kesken. Laita jokaiselle tortillalevylle 1/4 lihaseosta ja salsaa. Kääri kaikki tortillat aloittaen alareunan taitoksesta ja tarjoile.

Vinkkejä

  • Sopii hyvin tarjottavaksi ananas- tai mangosalsan kanssa.
  • Saat vaihtelua käyttämällä täytteenä salaattia, tuoreita tomaatteja ja korianterinlehtiä.