Marinoidut naudanlihafajitakset
Kokonaisaika
55 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
14
Ainekset
Marinadi
- 2 rkl limen mehua
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl kasviöljyä
- 2 tl chilijauhetta
- 2 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
Fajitas
- 340 g naudan fileeselkää viipaloituna
- 1/2 rkl kasviöljyä
- 1 sipuli ohuina viipaleina
- 1 punainen tai vihreä paprika viipaleina
- 1 tl maissijauhoa
- 60 ml kylmää vettä
- 80 g guacamolea
- 4 Old El Paso™ Super Soft Flour Tortillas -tortillalevyjä lämmitettynä
- 80 g Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsaa
Tee näin
- Sekoita marinadin ainekset yhteen keskikokoisessa kulhossa. Lisää nautasuikaleet ja sekoita. Peitä ja laita puoleksi tunniksi jääkaappiin marinoitumaan.
- Kuumennä öljyä suuressa pinnoitetussa paistinpannussa keskilämmöllä ja lisää nauta sekä marinadi, anna kypsyä 2 minuuttia. Sekoita mukaan sipuli ja paprikat ja anna kypsyä 3–4 minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
- Sekoita maissijauho ja vesi toisiinsa pienessä kulhossa. Kaada lihaseokseen ja kypsennnä sekoittaen 1–2 minuuttia kunnes seos paksuuntuu.
- Laita tortillat lautasille ja jaa guacamole tasan niiden kesken. Laita jokaiselle tortillalevylle 1/4 lihaseosta ja salsaa. Kääri kaikki tortillat aloittaen alareunan taitoksesta ja tarjoile.
Vinkkejä
- Sopii hyvin tarjottavaksi ananas- tai mangosalsan kanssa.
- Saat vaihtelua käyttämällä täytteenä salaattia, tuoreita tomaatteja ja korianterinlehtiä.