Nyhtöpossua ja kermaista coleslaw’ta

Nyhtöpossua ja kermaista coleslaw’ta

Maukas amerikkalainen, hitaasti kypsennettävä klassikko meksikolaiseen tyyliin. Mausteinen, murea porsaanliha kohtaa kermaisen ja rapean coleslaw’n pehmeässä veneenmuotoisessa tortillassa.
Kokonaisaika 30 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Medium
Ainesosa 15

Ainekset

  • 2 pakettia Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas

PULLED PORK

  • 1,5 kg luutonta porsaanniskaa
  • 2 rkl hiutalesuolaa
  • 1 tl vastarouhittua mustapippuria
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1 tl cayennepippuria
  • 2 sipulia
  • 1 kokonainen valkosipuli
  • 1 pullo savuista bbq-kastiketta (250 ml)

COLESLAW

  • 300 g valkokaalia
  • 2 porkkanaa
  • 1,5 dl ranskankermaa
  • 1 dl majoneesia
  • 1,5 tl dijonsinappia
  • Suolaa ja Pippuria

Tee näin

  1. Säädä uuni 125 asteeseen. Kuivaa liha ja levitä päälle mausteet. Laita liha uuninkestävään kannelliseen vuokaan. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi. Kuori valkosipuli. Laita kaikki sipulit lihan ympärille pataan. Kaada päälle bbq-kastike niin, että liha ja sipulit peittyvät. Anna hautua kannen alla uunin alaosassa vähintään 5 tuntia tai kunnes lihan voi repiä ohuiksi säikeiksi. Revi koko liha ohuiksi säikeiksi ja sekoita kastikkeeseen.
  2. Coleslaw

    Raasta kaali ja porkkana hienoksi. Sekoita kaikkien muiden ainesosien kanssa, mausta suolalla ja pippurilla. Anna seistä jääkaapissa mielellään tunti ennen tarjoilua.