Pekoni-makkara-aamiaistaskut
Kokonaisaika
45 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
9
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 100 g pancettaviipaleita tai pekonisiivuja, puolitettu leveyssuunnassa
- 250 g sianlihamakkaroita, paloiteltuina
- 750 g uusia perunoita, kuutioituina
- 100 g babypinaatin lehtiä
- 2 ruokalusikallista tuoretta hienonnettua ruohosipulia
- 4 ruokalusikallista hapankermaa
Tee näin
- Kuumenna öljy isossa paistinpannussa keskilämmössä ja paista pancettaa 3–4 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Ota pois reikälusikalla ja valuta talouspaperilla. Lisää makkarat ja perunat pannuun ja paista öljyssä 15–20 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja kypsiä. Laita pancetta takaisin pannuun yhdessä pinaatin kanssa ja paista edelleen 2–3 minuuttia, kunnes pinaatti on painunut kasaan. Sekoita ruohosipuli joukkoon. Mausta maun mukaan.
- Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Tarjoile lämmitetyt taskut sekä sekoitus, hapankerma ja salsa eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.
Vinkkejä
- Lisää siihen espanjalaista säväystä chorizomakkaralla ja vaihtamalla ruohosipuli persiljaan.
- Voit säästää aikaa käyttämällä jo keitettyjä perunoita tai keitä omasi edellisenä iltana. Paista makkaroita 5–6 minuuttia, sekoita keitetyt perunat joukkoon ja paista vielä 5–6 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia.
- Valmista täyte ennalta, kuumenna uudestaan ja täytä se taskuihin aamulla aamiaisaikaan. Lämmitä mikroaaltouunissa korkeassa lämmössä 1 minuutin ajan, kunnes ne ovat kuumia, tai paistinpannussa keskilämmöllä 8–10 minuuttia.