Perinteiset kanafajitat maissi-, avocado- ja korianterisalsan kanssa
Kokonaisaika
50 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
12
Ainekset
- 1 Old El Paso™ Gluten Free Smoky BBQ Fajita Kit
- 500 g kanafileitä
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 1 sipuli
- 1 purkki maissia
- 1 avocado
- 3 kevätsipulia
- mustia oliiveja
- 1/2 limetti
- korianteria
- vihreää chiliä (valinnaisesti)
Tee näin
- Suikaloi kana, sipulit ja paprikat. Kuumenna hieman öljyä paistinpannussa ja paista kana keskikuumalla/kuumalla levyllä, kunnes se on täysin kypsää. Lisää sipuli ja paprika ja paista vielä 5–10 minuuttia. Lisää Gluten Free Seasoning Mix -mauste ja paista, kunnes kana on ruskeaa ja kasvikset rapeita.
- Kuori avocado ja leikkaa se kuutioiksi. Laita avocado, maissi ja puolikkaan limetin mehu kulhoon. Hienonna sipulit, korianteri ja chili. Lisää oliivit, kevätsipulit, korianteri ja chili kulhoon. Sekoita ja laita sivuun.
- Lämmitä tortillat.
- Mikroaaltouunissa: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.
- Pannussa: Kuumenna pannu ja paahda tortilloja 5 sekuntia molemmilta puolilta. Kääri astiapyyhkeeseen höyrystymistä varten. - Aseta kana ja paprikat, tortillat, maissisalsa ja tomaattisalsa pöydälle, jotta jokainen voi yhdistellä mielensä mukaan!
Vinkkejä
- Voit lisätä raastettua cheddarjuustoa, mustapapuja, lehtisalaattia tai guacamolea!