Rapeat kalabirria-tacot

Rapeat kalabirria-tacot ovat täynnä makua ja tuovat uutta säväystä perinteisiin kalatacoihin.
Kokonaisaika 35 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 13

Ainekset

  • 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 200 grammaa turskaa
  • 100 grammaa jauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 200 grammaa korppujauhoja
  • 1/2 kurkku
  • 1 sipuli
  • 1 iso tomaatti
  • 1/4 kiinankaalia
  • 15 cl oliiviöljyä
  • 20 cl rypälesiemenöljyä
  • 1 nippu tilliä
  • 1 valkosipulinkynsi

Tee näin

  1. Valmistele turska

    Leikkaa turska 1–1,5 cm:n viipaleiksi.

    Levitä jauho lautaselle. Levitä korppujauho toiselle lautaselle. Vispaa 2 kananmunaa kevyesti kulhossa.

    Ennen kuin alat leivittää turskaa, kaada rypälesiemenöljy keskikokoiseen pannuun ja aseta se keskilämmölle. Pyörittele turskapalat ensin jauhossa niin, että jauho peittää palat tasaisesti. Pyörittele jauholla päällystettyjä kalanpalasia kananmunassa. Päällystä kalanpalat sen jälkeen korppujauholla.

    Kun rypälesiemenöljy on kuumaa, paista leivitettyä turskaa noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää sisältä ja ulkopuolelta kauniin kultaisen väristä.
  2. Tee tillipesto

    Pese ja hienonna tilli. Laita hienonnettu tilli, oliiviöljy ja valkosipulinkynsi tehosekoittimeen, lisää hyppysellinen suolaa ja sekoita tasaiseksi.
  3. Valmistele marinoitu sipuli

    Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita viipaleet ja hieman oliiviöljyä kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Valmistele vihannekset

    Pese vihannekset. Leikkaa kurkku, tomaatti ja kiinankaali ohuiksi viipaleiksi.
  5. Kokoa taco

    Laita tortilla kuumaan pannuun voin kanssa. Anna olla pannussa minuutti tai kaksi, kunnes kumpikin puoli on saanut hieman väriä.

    Laita jokaiseen tacoon rapea turskanpalanen, muutama viipale kurkkua, tomaattia ja kiinankaalia. Laita päälle marinoitua sipulia ja sulje taco.

    Tarjoile tillipeston kanssa ja nauti!