![Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-fi%2Foepp%2Frecipes%2Ftacopiirakka-naudanjauheli-hasta-maissista-ja-kikherneista-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Defd5eaf938c04b0b966e79e12e2c5d02 1540w)
Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä
Kokonaisaika
20 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
14
Ainekset
Piirakkapohja
- 1 rkl Old El Paso Taco™ Spice Mix-mausteseosta
- 200 g vehnäjauhoja
- 125 g voita
- 2 rkl vettä
Täyte
- 400 g naudan
- jauhelihaa
- 2 rkl ruokaöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 salottisipuli
- 100 g juustoraastetta
- 100 g kikherneitä
- 100 g maissinjyviä
- 2 korianterinoksaa
- 1 punasipuli
Tee näin
- Sekoita kuutioitu voi ja jauho keskenään. Lisää vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Laita taikina hetkeksi viilenemään ennen kaulitsemista. Esipaista piirakkapohjaa 200 asteessa 10 min.
- Hienonna valkosipulit ja salottisipuli. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja tacomausteella.
- Sekoita joukkoon maissi, kikherneet, juusto ja hienonnettu korianteri. Levitä seos piirakkavuokaan ja paista 175 asteessa 20 min.