Vegetaariset bataatti-juustotaskut
Kokonaisaika
35 minuutit
Annosmäärä
4
Maustetaso
Mild
Ainesosa
11
Ainekset
- 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- 1 bataatti (noin 300 g) kuorittuna ja ohueksi viipaloituna
- 1 punainen sipuli viipaloituna
- 2 punaista paprikaa ilman siemeniä ja viipaloituina
- 2 kypsää avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja soseutettuna
- 1 limetin mehu
- 8 sydänsalaatin lehteä
- 1 ruokalusikallinen tuoretta hienonnettua korianteria
- 100 g raastettua cheddarjuustoa
Tee näin
- Kuumenna öljy isossa paistinpannussa keskilämmössä ja paista bataattiviipaleita, sipulia ja paprikaa 5 minuuttia usein sekoittaen. Pienennä lämpöä ja lisää 2 ruokalusikallista vettä. Peitä ja jatka paistamista 10–15 minuuttia usein sekoittaen, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon mausteseos ja paista vielä minuutin ajan vettä lisäten, mikäli tarpeellista.
- Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Lisää avokadoon limettimehu ja mausta maun mukaan.
- Tarjoile lämmitetyt taskut sekä bataatti-paprikasekoitus, salaatinlehdet, soseutettu avokado, korianteri ja juusto eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.
Vinkkejä
- Vaihda cheddar raastettuun mozzarellaan tai emmentaliin tai murskattuun fetaan.
- Bataatin voi vaihtaa myskikurpitsaan.
- VALMISTELE ETUKÄTEEN – jäähdytä täyte paistamisen jälkeen ja täytä tortila pocket. Kääri elintarvikemuoviin ja säilytä lounaaseen asti.
- Oletko kasvissyöjä? Lue aina etiketit ja varmista, että reseptin ainekset ovat kasvipohjaisia. Tuotteiden ja ainesosien lähteet voivat muuttua.