Vegetaariset bataatti-juustotaskut

Vegetaariset bataatti-juustotaskut

Nämä maukkaat taskut voidaan valmistaa ennen ruokailua tai päivää aikaisemmin!
Kokonaisaika 35 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 11

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 bataatti (noin 300 g) kuorittuna ja ohueksi viipaloituna
  • 1 punainen sipuli viipaloituna
  • 2 punaista paprikaa ilman siemeniä ja viipaloituina
  • 2 kypsää avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja soseutettuna
  • 1 limetin mehu
  • 8 sydänsalaatin lehteä
  • 1 ruokalusikallinen tuoretta hienonnettua korianteria
  • 100 g raastettua cheddarjuustoa

Tee näin

  1. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa keskilämmössä ja paista bataattiviipaleita, sipulia ja paprikaa 5 minuuttia usein sekoittaen. Pienennä lämpöä ja lisää 2 ruokalusikallista vettä. Peitä ja jatka paistamista 10–15 minuuttia usein sekoittaen, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon mausteseos ja paista vielä minuutin ajan vettä lisäten, mikäli tarpeellista.
  2. Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Lisää avokadoon limettimehu ja mausta maun mukaan.
  3. Tarjoile lämmitetyt taskut sekä bataatti-paprikasekoitus, salaatinlehdet, soseutettu avokado, korianteri ja juusto eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.

Vinkkejä

  • Vaihda cheddar raastettuun mozzarellaan tai emmentaliin tai murskattuun fetaan.
  • Bataatin voi vaihtaa myskikurpitsaan.
  • VALMISTELE ETUKÄTEEN – jäähdytä täyte paistamisen jälkeen ja täytä tortila pocket. Kääri elintarvikemuoviin ja säilytä lounaaseen asti.
  • Oletko kasvissyöjä? Lue aina etiketit ja varmista, että reseptin ainekset ovat kasvipohjaisia. Tuotteiden ja ainesosien lähteet voivat muuttua.