Wrapit, joissa haudutuspadassa kypsennettyä kalkkunaa, pekonia ja avokadoa
Kokonaisaika
1 tuntia
30 minuutit
Annosmäärä
8
Maustetaso
Mild
Ainesosa
8
Ainekset
- 4 siivua pekonia 1–2 cm paloina
- 1 kg kalkkunan rintafileitä paksuina viipaleina
- 175 g barbecue-kastiketta
- 2 rkl Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
- 1 keskikokoinen kypsä avokado ilman kiveä, kuorittuna ja soseutettuna
- 2 sydänsalaattia viipaloituna
- 125 g paahdettua punaista tai keltaista paprikaa pilkottuna
- 8 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortilla -tortillalevyä lämmitettynä
Tee näin
- Kypsennä pekonia suurella pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia välillä sekoittaen kunnes se on melkein rapeaa. Lisää kalkkuna ja kypsennä vielä 5 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes kalkkuna on ruskeaa kaikilta puolilta.
- Suihkuta haudutuspataan paistoöljyä ja lisää kalkkunaseos sinne. Lisää barbecue-kastike ja taco-mausteseos ja sekoita. Peitä kannella ja kypsennä alhaisella lämmöllä 5–6 tuntia.
- Ota kalkkuna padasta ja laita leikkuualustalle. Nyhdä kalkkuna kahdella haarukalla osiin ja laita se takaisin pataan, sekoita yhteen pekonin ja kastikkeen kanssa.
- Lusikoi avokado, salaatti, kalkkunaseos ja paprikat tortillojen päälle ja kääri ne rullalle.
Vinkkejä
- Ohje: Lämmitä tortillat käärimällä ne folioon ja lämmitä uunissa 170 asteessa tai 150 asteessa kiertoilmalla (kaasulämmöllä 3) 7 minuuttia. Voit myös kääriä ne leivinpaperiin ja lämmittää niitä mikrossa täydellä teholla 45–60 sekuntia.