Ceviche de pescado limemarinoidusta turskafileestä ananaksen ja retiisisuikaleiden kera

Alunperin perulainen, nyt meksikolaisena versiona valmistettu marinoitu kala-ateria tarjoaa happaman, tulisen ja makean ainutlaatuisen yhdistelmän.
  • Kuuma Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

  • 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
  • 500 g turskafileetä
  • 2 limen mehu
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 punainen chili
  • 1 mm chilipippuria
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 dl tuoretta ananasta
  • Suolaa & Pippuria

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

Leikkaa turska pienehköiksi paloiksi. Hakkaa chili hienoksi ja leikkaa ananas paloiksi. Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna seistä vähintään 10 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele retiisisuikaleilla.