Chililohta ja bataattisalaattia

  • Mieto Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

  • 1 rkl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
  • 600 g lohifi leetä 
  • 2 rkl auringonkukkaöljyä 
  • 4 bataattia 
  • 1 prk maissia 
  • 0.25 chili 
  • 2 korianterinoksaa 
  • 1 lime 
  • 4 retiisiä 
  • 4 rkl oliiviöljyä 
  • suolaa ja mustapippuria

Tee Näin

  • Säädä uuni 150 °C:n lämpötilaan.
  • Leikkaa lohifilee neljään yhtä suureen palaan ja mausta fajitasmausteella ja suolalla.
  • Kuumenna auringonkukkaöljy paistinpannulla ja paista lohipalat kullanruskeaksi joka puolelta.
  • Kypsennä kalapalat uunissa nahkapuoli alaspäin 5-8 minuuttia.
  • Kuori ja paloittele bataatit 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja keitä pehmeiksi suolatussa vedessä.
  • Kaada vesi pois ja lisää joukkoon hienonnettu chili, korianteri, maissi ja oliiviöljy.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa limelohkojen ja retiisien kanssa.