Chililohta ja bataattisalaattia

Chililohta ja bataattisalaattia

Kokonaisaika 20 minuutit
Annosmäärä 4
Maustetaso Mild
Ainesosa 11

Ainekset

  • 1 rkl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
  • 600 g lohifi leetä
  • 2 rkl auringonkukkaöljyä
  • 4 bataattia
  • 1 prk maissia
  • 0.25 chili
  • 2 korianterinoksaa
  • 1 lime
  • 4 retiisiä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin

  1. Säädä uuni 150 °C:n lämpötilaan.
  2. Leikkaa lohifilee neljään yhtä suureen palaan ja mausta fajitasmausteella ja suolalla.
  3. Kuumenna auringonkukkaöljy paistinpannulla ja paista lohipalat kullanruskeaksi joka puolelta.
  4. Kypsennä kalapalat uunissa nahkapuoli alaspäin 5-8 minuuttia.
  5. Kuori ja paloittele bataatit 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja keitä pehmeiksi suolatussa vedessä.
  6. Kaada vesi pois ja lisää joukkoon hienonnettu chili, korianteri, maissi ja oliiviöljy.
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa limelohkojen ja retiisien kanssa.

Esittelyssä olevat tuotteet