Chipotle-nauta-fajitakset

Chipotle-nauta-fajitakset

Kiireiselle pariskunnalle sopiva resepti valmistuu nopeasti. Saat upean aterian vain 20 minuutissa!
Kokonaisaika 20 minuutit
Annosmäärä 2
Maustetaso Mild
Ainesosa 13

Ainekset

Fajitas

  • 1 rkl kasviöljyä
  • 1 keskikokoinen punasipuli viipaloituna
  • 1 keskikokoinen vihreä tai punainen paprika viipaloituna
  • 225 g naudan ulkofilettä viipaloituna
  • 1 pakkaus (25 g) Old El Paso™ Taco Spice Mix -maustesekoitusta
  • 2 rkl limen mehua
  • 2 tl chipotletahnaa tai -kastiketta
  • 1 tl hunajaa
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillalevyä lämmitettynä

Tarjoiluun

  • 80 g guacamolea
  • 80 g ranskankermaa
  • Kourallinen revittyä salaattia
  • 2 tomaattia, siemenet poistettuina ja kuutioituna

Tee näin

  1. Kuumenna öljy suuressa pinnoitetussa paistinpannussa ja kypsennä sipulia ja paprikaa 3–4 minuuttia keskilämmöllä. Sekoita mukaan liha ja kypsennä vielä 3–4 minuuttia.
  2. Sekoita yhteen tacomauste, limen mehu, chipotletahna ja hunaja pienessä kulhossa ja lisää seos liha-kasvisseokseen. Kypsennä vielä 2 minuuttia ja siirrä pois levyltä.
  3. Lusikoi liha ja kasvikset tasaisesti jokaisen tortillan keskelle. Lisää guacamole, ranskankerma, salaatti ja/tai tomaattimurska. Kääri tortillat täytteen ympärille.

Vinkkejä

  • Voit kypsentää tämän myös grillissä levyn päällä. Sekoita kaikki kasvikset ja liha tacoseokseen ennen kuin laitat sen grillilevylle. Kypsennä 5 minuuttia kannen alla tai kunnes nauta ja kasvikset ovat makusi mukaisia.