chipotle-beef-fajitas

Chipotle-nauta-fajitakset

Kiireiselle pariskunnalle sopiva resepti valmistuu nopeasti. Saat upean aterian vain 20 minuutissa!

  • Mieto Maustetaso

Ainekset

    Fajitas
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 1 keskikokoinen punasipuli viipaloituna
  • 1 keskikokoinen vihreä tai punainen paprika viipaloituna
  • 225 g naudan ulkofilettä viipaloituna
  • 1 pakkaus (25 g) Old El Paso™ Taco Spice Mix -maustesekoitusta
  • 2 rkl limen mehua
  • 2 tl chipotletahnaa tai -kastiketta
  • 1 tl hunajaa
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillalevyä lämmitettynä
  • Tarjoiluun
  • 80 g guacamolea
  • 80 g ranskankermaa
  • Kourallinen revittyä salaattia
  • 2 tomaattia, siemenet poistettuina ja kuutioituna

Tee näin

  • Kuumenna öljy suuressa pinnoitetussa paistinpannussa ja kypsennä sipulia ja paprikaa 3–4 minuuttia keskilämmöllä. Sekoita mukaan liha ja kypsennä vielä 3–4 minuuttia.
  • Sekoita yhteen tacomauste, limen mehu, chipotletahna ja hunaja pienessä kulhossa ja lisää seos liha-kasvisseokseen. Kypsennä vielä 2 minuuttia ja siirrä pois levyltä.
  • Lusikoi liha ja kasvikset tasaisesti jokaisen tortillan keskelle. Lisää guacamole, ranskankerma, salaatti ja/tai tomaattimurska. Kääri tortillat täytteen ympärille.

Voit kypsentää tämän myös grillissä levyn päällä. Sekoita kaikki kasvikset ja liha tacoseokseen ennen kuin laitat sen grillilevylle. Kypsennä 5 minuuttia kannen alla tai kunnes nauta ja kasvikset ovat makusi mukaisia.