Perinteiset kanafajitat maissi-, avocado- ja korianterisalsan kanssa

Gluteenittomat fajitat

Tarjoile vertaansa vailla oleva gluteeniton meksikolainen ateria tapiokan, maissin ja kvinoan kanssa Old El Paso -tortillareseptillä. Nauti perheesi kanssa vain 15 minuutissa!
Kokonaisaika 15 minuutit
Annosmäärä 3
Maustetaso Mild
Ainesosa 6

Ainekset

  • 500 g kanaa
  • 2 paprikaa
  • 1 sipuli
  • 1 gluten free spice mix
  • 1 gluteeniton salsa täytteeksi
  • 1 paketti Old El Paso™ gluteenittomia tortilloja

Tee näin

  1. Suikaloi kana, paprikat ja sipuli. Paista kana pannussa vähäisessä öljyssä keskikuumalla levyllä, kunnes kana on kypsynyt. Laitaa sekaan sipulit, paprikat ja sirottele päälle gluteeniton mausteseos. Paista vielä 5 minuuttia ja sekoita välillä.
  2. Lämmitä tortillat:

    - Mikroaaltouuni: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.

    - Uuni: Lämmitä uuni 140 °C:seen (kiertoilmauuni 120 °C:seen). Ota tortillat pakkauksesta, erota ne toisistaan ja kääri folioon tai leivinpaperiin. Kuumenna 10 minuuttia. Pidä ne peitettyinä tarjoiluun asti.
  3. Tarjoile lämpimät tortillat, höyryävä kana ja rapeat vihannekset sekä gluteenitonta salsaa täytteiksi.

Esittelyssä olevat tuotteet