Perinteiset kanafajitat maissi-, avocado- ja korianterisalsan kanssa

Gluteenittomat fajitat

Tarjoile vertaansa vailla oleva gluteeniton meksikolainen ateria tapiokan, maissin ja kvinoan kanssa Old El Paso -tortillareseptillä. Nauti perheesi kanssa vain 15 minuutissa!
  • Kokonaisaika 15 Minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 3

Ainekset

  • 500 g kanaa
  • 2 paprikaa
  • 1 sipuli
  • 1 gluten free spice mix
  • 1 gluteeniton salsa täytteeksi
  • 1 paketti Old El Paso™ gluteenittomia tortilloja

Tee näin

  • Suikaloi kana, paprikat ja sipuli. Paista kana pannussa vähäisessä öljyssä keskikuumalla levyllä, kunnes kana on kypsynyt. Laitaa sekaan sipulit, paprikat ja sirottele päälle gluteeniton mausteseos. Paista vielä 5 minuuttia ja sekoita välillä.
  • Lämmitä tortillat:
  • - Mikroaaltouuni: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.

    - Uuni: Lämmitä uuni 140 °C:seen (kiertoilmauuni 120 °C:seen). Ota tortillat pakkauksesta, erota ne toisistaan ja kääri folioon tai leivinpaperiin. Kuumenna 10 minuuttia. Pidä ne peitettyinä tarjoiluun asti.

  • Tarjoile lämpimät tortillat, höyryävä kana ja rapeat vihannekset sekä gluteenitonta salsaa täytteiksi.