Gluteenittomat kanaenchiladat

Gluteenittomat kanaenchiladat

Valmista veden kielelle tuova ateria koko perheelle Old El Pason gluteenittomalla enchiladareseptillä. Tee helppo ateria meidän vaiheittaisella opastuksella.
  • Kokonaisaika 25 Minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 4

Ainekset

  • 500 g kanaa paloiteltuna
  • 150 g maissinjyviä
  • 1 punainen sipuli paloiteltuna
  • 150 g mozzarellaa raastettuna
  • 1 paketti Old El Paso™ gluteenittomia tortilloja

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 180 °C:seen (kiertoilmauuni 160 °C:seen). Kuumenna hieman öljyä isossa paistinpannussa ja ruskista kanaa kuumalla levyllä 4 minuuttia. Lisää sipuli ja paista vielä 3 minuuttia. Lisää kanaan kastike ja maissinjyvät sekä 80 ml kuumaa vettä, kiehauta ja hauduta 4 minuuttia. Ota levyltä ja sekoita joukkoon puolet juustosta.
  2. Lämmitä tortillat - - Mikroaaltouuni: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W)*. Avaa pakkaus, erottele tortillat ja pidä ne peitettyinä tarjoiluun asti. *Aika voi vaihdella riippuen mikroaaltouunin tehosta.
  3. Laita iso lusikallinen kanaseosta jokaisen tortillan keskelle, lisää hieman kermamaista kastiketta, kääri ja aseta voideltuun uunivuokaan. Levitä jäljellä oleva kermamainen kastike enchiladojen päälle ja sirottele jäljellä oleva juusto. Anna olla uunissa 10 minuuttia tai kunnes juusto on kullanruskea. Tarjoile ja nauti!

Vinkkejä

Lisää säväystä enchiladoihin - laita niihin korianteria ja paloiteltua avocadoa ennen tarjoilua.
- Pannussa: Kuumenna pannu ja paahda tortilloja 5 sekuntia molemmilta puolilta. Kääri astiapyyhkeeseen höyrystymistä varten.

Aseta kana ja paprikat, tortillat, maissisalsa ja tomaattisalsa pöydälle, jotta jokainen voi yhdistellä mielensä mukaan!

Voit lisätä raastettua cheddarjuustoa, mustapapuja, lehtisalaattia tai guacamolea!