veg burrito

Gluteenittomat vegetaariset burritot munakoison, yrttien ja hummuksen kera

Nauti vegetaarisesta ja gluteenittomasta meksikolaisesta ateriasta perheen ja ystävien kanssa!
  • Kokonaisaika 1 Tunti
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Gluteenittomia tortilloja
  • 2 munakoisoa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 1 pieni makea sipuli
  • 1/2 nippu pilkottua persiljaa
  • 1/4 nippu pilkottua minttua
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 purkki hummusta
  • suolaa ja pippuria

Tee näin

  1. Esilämmitä uuni 190 asteeseen. Huuhtele ja leikkaa munakoisot n. 2 cm viipaleisiin. Laita viipaloidut munakoisot leivinpaperille, jonka päällä on voipaperi. Ripottele munakoisojen päällle suolaa, pippuria ja ruokalusikallinen oliiviöljyä. Lisää murskattu valkosipuli. Paista 35 minuuttia ja laita syrjään.
  2. KULHOSSA valmista yrttisalaatti sekoittamalla oliiviöljyä, hienonnettu sipuli, persilja, minttu ja sitruunamehu.  Laita syrjään.
  3. Poista Old El Paso™ Gluteenittomat tortillat pakkauksesta ja kääri alumiinifolioon. Laita tortillat uuniin ja lämmitä 10 minuuttia. Poista tortillat uunista ja laita pöydälle. Täytä tortillat hummuksella, sitten munakoiso, yrttisalaatti ja pyöräytä reunat päälle. Nyt sinulla on burrito! Leikkaa burritot kahteen osaan ja nauti!

Jos haluat lihaisan aterian, lisää burritoihin kypsennettyä lihaa viipaleina.