 
  
				Grillatut kanatortilla-pitsat
						Kokonaisaika
							20 minuutit 
						
			
				
					Annosmäärä
					4
				
			
				
					Maustetaso
					  Mild 
				
			
				
					Ainesosa
					6
				
			Ainekset
- 2 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillalevyä
- 100 g barbecue-kastiketta
- 225 g kypsää ja pilkottua kananrintaa
- 1 punainen paprika kuutioituna
- 150 g meksikolaisittain maustettua juustoraastetta
- Old El Paso™ Salsa (mikä tahansa maku)
Tee näin
- Esilämmitä uuni 180 asteeseen tai kiertoilmauuni 160 asteeseen (kaasulämpö 4). Laita tortillalevyt uunipellille. Sekoita barbecue-kastike ja pilkottu kananrinta yhteen pienessä kulhossa. Jaa barbecue-kana tortillojen päälle ja päällystä paprikalla ja juustolla.
- Paista uunissa 10–15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pohjat ovat rapeita. Leikkaa tortillat neljään osaan. Tarjoa salsan kanssa.
Vinkkejä
- Voit makusi mukaan käyttää meksikolaisen juuston tilalla myös cheddaria tai korvata paprikan tomaatilla.
- Ranskankerma toimii myös erinomaisesti näiden makujen kanssa!
 
                         
				