Ainekset
- 2 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillalevyä
- 100 g barbecue-kastiketta
- 225 g kypsää ja pilkottua kananrintaa
- 1 punainen paprika kuutioituna
- 150 g meksikolaisittain maustettua juustoraastetta
- Old El Paso™ Salsa (mikä tahansa maku)
Esittelyssä olevat tuotteet
Tee näin
- Esilämmitä uuni 180 asteeseen tai kiertoilmauuni 160 asteeseen (kaasulämpö 4). Laita tortillalevyt uunipellille. Sekoita barbecue-kastike ja pilkottu kananrinta yhteen pienessä kulhossa. Jaa barbecue-kana tortillojen päälle ja päällystä paprikalla ja juustolla.
- Paista uunissa 10–15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja pohjat ovat rapeita. Leikkaa tortillat neljään osaan. Tarjoa salsan kanssa.
Vinkkejä
Voit makusi mukaan käyttää meksikolaisen juuston tilalla myös cheddaria tai korvata paprikan tomaatilla.
Ranskankerma toimii myös erinomaisesti näiden makujen kanssa!