slow-cooker-barbecued-pulled-pork-fajitas

Hitaasti kypsytetyt barbecue-nyhtöpossufajitakset

Anna perinteiselle nyhtöpossulle meksikolaista potkua salsalla, chilijauheella ja juustokuminalla.

  • Mieto Maustetaso

Ainekset

    Fajitas
  • 1,125 kg luutonta porsaan kylkipaistia ilman läskiä
  • 1 keskikokoinen sipuli ohuesti viipaloituna
  • 500 g barbecue-kastiketta
  • 175 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsaa
  • 1 rkl mietoa chilijauhetta
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 450 g pakastettuja tai tuoreita paprikoita viipaleina
  • 1/2 tl suolaa
  • 18 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortillas -tortillaa
  • Tarjoiluun
  • Raastettua cheddaria
  • Guacamolea
  • Ranskankermaa

Tee näin

  • Laita porsas ja sipuli haudutuspataan. Sekoita pienessä kulhossa barbecue-kastike, salsa, chilijauhe ja juustokumina yhteen. Kaada porsaan ja sipulin päälle. Peitä kannella ja kypsennä matalalla lämmölä 8–10 tuntia.
  • Ota porsas kattilasta ja laita se leikkuualustalle. Nyhdä liha kahdella haarukalla pieniksi kappaleiksi ja laita se takaisin haudutuspataan, sekoita jäljelle jääneen kastikkeen kanssa. Sekoita mukaan paprikat ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta lämpö kuumalle, peitä liha ja kypsennä 30 minuuttia tai kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
  • Nosta porsas reikäkauhalla padasta ja jaa liha tortillojen päälle. Tarjoa makusi mukaan juuston, guacamolen ja ranskankerman kanssa.

Muunnos: Voit käyttää myös naudan takaselkää porsaan sijaan.

Valmista etukäteen: Nyhtöpossua voi säilyttää jääkaapissa jopa 4 päivää tai pakastimessa 4 kuukautta.