Huevos rancheros -aamiaisburritotaskut

Huevos rancheros -aamiaisburritotaskut

Kananmunat, pekoni ja makkarat – perinteinen englantilainen yhdistelmä. Tässä se on kääritty kätevään tortillataskuun!
  • Kokonaisaika 35 Minuutit
  • Maustetaso Keskikokoinen
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 12

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
  • 300 g kuutioitua pancettaa
  • 270 g sianlihamakkaroita, paloiteltuina
  • 1 sipuli viipaloituna
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 8 isoa ulkokananmunaa vispattuina
  • 150 g tomaatteja paloiteltuina
  • 1 ruokalusikallinen tuoretta hienonnettua korianteria plus lehtiä koristeluun
  • 2 avokadoa ilman kuorta ja kiveä ohuina viipaleina
  • 100 g raastettua cheddarjuustoa

Tee näin

  • Lämmitä iso paistinpannu keskilämmössä ja paista pancettaa, makkaroita ja sipulia 10 minuuttia usein sekoittaen, kunnes ne ovat kypsiä ja kullankeltaisia. Sekoita joukkoon lähes koko mausteseos 2 viimeisen minuutin ajaksi. Ota pois reikälusikalla ja aseta syrjään. Poista jäljelle jäänyt öljy ja puhdista pannu.
  • Kuumenna oliiviöljy pannussa ja paista munia koko ajan sekoittaen matalassa lämmössä jäljellä olevan mausteseoksen kanssa 3–4 minuuttia tai kunnes ne ovat hyytyneet. Sekoita joukkoon tomaatit ja korianteri.
  • Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  • Tarjoile lämmitetyt taskut sekä pancetta- ja makkaraseos, munakokkeli, avokado, juusto, salsa ja jäljellä oleva korianteri eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin!

Vinkkejä

Piristä tätä reseptiä eri makuisilla makkaroilla.

Jos et löydä pancettakuutioita, voit aina käyttää pekoninpalasia tai paloiteltua kylkeä tai pekonisiivuja.

VALMISTELE ETUKÄTEEN – saat nopeammin aamiaista, kun paistat pancettan, makkaran ja sipulin edellisenä iltana. Lämmitä vain uudelleen isossa pannussa ja paista munat aamulla.