Juustokuorrutetut nachot

Ainekset

  • 1 pussi Old El Paso™ Nachips®
  • 1 purkki Old El Paso™ Jalapeños
  • 1 purkki Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 150 g cheddarjuustoa, viipaleina tai raasteena
  • crème fraîchea tai kermaviiliä
  • guacamolea

Tee näin

  • Kuumenna uuni 180 °C:seen ja levitä chipsit pellille leivinpaperin päälle.
  • Levitä sitten jalapenot tasaisesti chipseille ja ripottele lopuksi päälle juustoraastetta.
  • Laita pelti uuniin ja anna chipsien paistua noin 5–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut (uunien lämpötila voi vaihdella, joten tarkkaile paistumista koko ajan).

Tarjoile chipsien kanssa erilaisia dippikastikkeita, kuten Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsaa, crème fraîchea, kermaviiliä tai guacamolea. Dippaa ja nauti.

Jos haluat annoksesta vielä vähän ruokaisemman, lisää nachipsien päälle ruskistettua jauhelihaa ennen gratinointia!