Gluteenittomat kanaenchiladat

Kanacurryfajitat

Lisää säväystä Old El Pason gluteenittomien kanacurryfajitoiden reseptillä. Valmista vain 35 minuutissa, aloita Gluten Free Smoky BBQ Fajita Kit -mausteella ja lisää maukasta kanaa, paprikaa, sipulia ja suosikkicurryasi. Täytä se tortillojen päälle, kääri rullalle ja ala nauttia gluteenittomasta meksikolaisesta ateriasta!
  • Kokonaisaika 35 Minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 7

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ gluteenittomia tortilloja
  • 500 g kanafileitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli
  • 2 ruokalusikallista hapankermaa
  • Lehtisalaattia
  • Currya

Tee näin

  • Paloittele paprika, valmistele sipuli ja suikaloi kana.
  • Kuumenna hieman öljyä paistinpannussa sekä paista sipuli ja paprika. Lisää currya ja sekoita, kunnes sipuli on kypsää ja pehmeää.
  • Lisää kana ja mausteseos pannuun. Lisää hieman currya ja keitä vielä 10 minuuttia tai kunnes kana on täysin kypsää.
  • Lisää kerma ja anna hautua 5 minuuttia
  • Lämmitä tortillat.
  • - Mikroaaltouunissa: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.

    - Pannussa: Kuumenna pannu ja paahda tortilloja 5 sekuntia molemmilta puolilta. Kääri astiapyyhkeeseen höyrystymistä varten.

  • Täytä tortillaan lehtisalaattia, kanaa, sipulia, paprikaa ja salsaa. Kääri rullalle ja nauti!