Ainekset
- Vuokaspray tai öljy
- 250 g Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
- 1 pieni kourallinen korianteria hienonnettuna ja lisäksi hieman tarjoiluun
- 1 pieni kourallinen silopersiljaa hienonnettuna
- 1 ruokalusikallinen limettimehua
- 2 valkosipulinkynttä
- 300 g keitettyä kanaa tai kalkkunaa suikaloituna
- 110 g raastettua mozzarellajuustoa
- 8 Old El Paso™ Restaurante Mini Super Soft Flour Tortillas
- 1 keskikokoinen limetti paloiteltuna
Tee näin
- Lämmitä uuni 190 °C:seen (kiertoilmauuni 170 °C:seen), kaasu-uuni asteikkoon 4. Voitele 1,5 litran vuoka vuokasprayllä tai öljyllä.
- Laita enchiladakastike, korianteri, persilja, limettimehu ja valosipuli tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Sekoita suurella nopeudella 30 sekuntia tai kunnes on saatu tasainen massa.
- Sekoita kana ja 3/4 (noin 80 g) juustosta pienessä kulhossa. Jaa kanaseos tortilloihin. Kääri tortillat kanaseoksen ympärille ja aseta ne vuokaan saumapuoli alaspäin. Kaada kastikeseos echiladojen päälle. Sirottele päälle jäljellä oleva juusto.
- Anna olla uunissa foliolla peitettyinä 15 minuuttia, poista folio sen jälkeen ja anna olla uunissa vielä 5–10 minuuttia tai kunnes ne ovat päältä kullanruskeita. Tarjoile limettipalojen ja korianterinlehtien kanssa.
Vinkkejä
Tarjoile guacamolen ja hapankerman kanssa.
Käytä vaihtoehtoisesti cheddarjuustoa mozzarellan sijaan.