Katkarapuja ja kaalisalaattia Stand ‘N’ Stuff™ -tortillojen kanssa

Kuumat ja mausteiset katkaravut herkullisen rapean limetti-kaalisalaatin kanssa!
  • Kuuma Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

Tortillat

  • 500 g katkarapuja pyrstöineen
  • 1 rkl Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
  • 2 rkl oliiviöljyä/kasviöljyä
  • 1 suuri kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 300 g keräkaalia ohuina viipaleina
  • 1/2 kurkku raastettuna
  • 1 limetin mehu
  • 1 pakkaus Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas 

Tarjoiluun

  • 2 limettiä lohkoina

Tee näin

  1. Sekoita katkaravut ja tacomausteseos keskisuuressa kulhossa ja varmista, että mausteseosta on joka puolella katkarapuja. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Paista katkarapuja kahdessa erässä 3-4 minuutin ajan, kunnes ne ovat pinnalta hieman ruskeita. Lisää puolet korianterista ja sekoita. 
  2. Valmista kaalisalaatti sekoittamalla kaali, kurkku, loppu korianteri ja limettimehu keskisuuressa kulhossa. 
  3. Täytä Stand ‘N Stuff™ tortillat kaalisalaatilla ja ruskistetuilla katkaravuilla ja purista joukkoon limetin mehua.

  • Lisää raastettua porkkanaa ja chiliä, jos haluat voimakkaamman version!
  • Korvaa katkaravut broilerilla ja kypsennä kuten edellä, kunnes ne ovat läpikypsiä eikä pinta ole enää vaaleanpunainen