Katkarapuja Slaw Stand 'N Stuff™ -Tacojen kanssa

Katkarapuja ja kaalisalaattia Stand ‘N’ Stuff™ -tortillojen kanssa

Kuumat ja mausteiset katkaravut herkullisen rapean limetti-kaalisalaatin kanssa!
  • Kokonaisaika 25 Minuutit
  • Maustetaso Kuuma
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 9

Ainekset

Tortillat

  • 500 g katkarapuja pyrstöineen
  • 1 rkl Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
  • 2 rkl oliiviöljyä/kasviöljyä
  • 1 suuri kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 300 g keräkaalia ohuina viipaleina
  • 1/2 kurkku raastettuna
  • 1 limetin mehu
  • 1 pakkaus Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas 

Tarjoiluun

  • 2 limettiä lohkoina

Tee näin

  1. Sekoita katkaravut ja tacomausteseos keskisuuressa kulhossa ja varmista, että mausteseosta on joka puolella katkarapuja. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Paista katkarapuja kahdessa erässä 3-4 minuutin ajan, kunnes ne ovat pinnalta hieman ruskeita. Lisää puolet korianterista ja sekoita. 
  2. Valmista kaalisalaatti sekoittamalla kaali, kurkku, loppu korianteri ja limettimehu keskisuuressa kulhossa. 
  3. Täytä Stand ‘N Stuff™ tortillat kaalisalaatilla ja ruskistetuilla katkaravuilla ja purista joukkoon limetin mehua.

Vinkkejä

Lisää raastettua porkkanaa ja chiliä, jos haluat voimakkaamman version!

Korvaa katkaravut broilerilla ja kypsennä kuten edellä, kunnes ne ovat läpikypsiä eikä pinta ole enää vaaleanpunainen