Meksikolainen riisi

  • 30 Minuutit Kokonaisaika
  • Keskikokoinen Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

Meksikolainen riisi 
1 rkl Old El Paso™ Burrito Spice Mix-mausteseosta
6 dl keitettyä riisiä, eri laatuja 
3 rkl auringonkukkaöljyä 
2 valkosipulinkynttä-mausteseosta 
1 punasipuli 
200 g vihreitä papuja 
100 g sokeriherneitä 
1 prk punaisia papuja 
2 korianterinoksaa 
 
Avokadotahna 
2 avokadoa 
1 dl tuorejuustoa 
1 lime 
0.332 chili 
suolaa

Tee näin

Meksikolainen riisi:

  • Kuumenna auringonkukkaöljy paistinpannulla ja paista riisi.
  • Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, viipaloitu punasipuli sekä mausteseos.
  • Sekoita joukkoon vihreät ja punaiset pavut sekä sokeriherneet.
  • Mausta korianterilla.

Avokadotahna:

  • Poista avokadoista kivet ja sekoita avokadot ja tuorejuusto tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella.
  • Mausta suolalla, puristetulla limemehulla ja hienonnetulla chilillä.
  • Tarjoa meksikolaisen riisin kanssa.