Meksikolainen riisi

Meksikolainen riisi

  • Kokonaisaika 30 Minuutit
  • Maustetaso Kuuma
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 15

Ainekset

Meksikolainen riisi

  • 1 rkl Old El Paso™ Burrito Spice Mix-mausteseosta
  • 6 dl keitettyä riisiä, eri laatuja 
  • 3 rkl auringonkukkaöljyä 
  • 2 valkosipulinkynttä-mausteseosta 
  • 1 punasipuli 
  • 200 g vihreitä papuja 
  • 100 g sokeriherneitä 
  • 1 prk punaisia papuja 
  • 2 korianterinoksaa 

Avokadotahna 

  • 2 avokadoa 
  • 1 dl tuorejuustoa 
  • 1 lime 
  • 0.332 chili 
  • suolaa

Tee näin

Meksikolainen riisi:

  • Kuumenna auringonkukkaöljy paistinpannulla ja paista riisi.
  • Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, viipaloitu punasipuli sekä mausteseos.
  • Sekoita joukkoon vihreät ja punaiset pavut sekä sokeriherneet.
  • Mausta korianterilla.

Avokadotahna:

  • Poista avokadoista kivet ja sekoita avokadot ja tuorejuusto tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimella.
  • Mausta suolalla, puristetulla limemehulla ja hienonnetulla chilillä.
  • Tarjoa meksikolaisen riisin kanssa.