Ainekset
1 tl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
4 Old El Paso™ Flour Tortillas- tortilloja
500 g porsaan ulkofileetä
1 chorizo makkara
8 laakerinlehteä
4 artisokansydäntä
Suolaa
1 punainen paprika
0.5 vihreä chili
oliiviöljyä
sitruunan kuori raastettuna
puisia grillivartaita
Esittelyssä olevat tuotteet
Tee näin
- Puhdista ulkofilee ja leikkaa se kahdeksaan yhtä suureen palaan.
- Mausta lihapalat oliiviöljyllä, laakerinlehdillä, fajitasmausteella ja suolalla.
- Leikkaa chorizo kahdeksaan osaan.
- Jaa paprika neljään osaan ja halkaise artisokansydämet kahtia.
- Marinoi kasvikset oliiviöljyssä ja raastetussa sitruunankuoressa.
- Liota puuvartaita vedessä ennen grillausta, jotta ne eivät pala.
- Pujota vartaille vuorotellen lihaa ja kasviksia ja laita vartaat grillille.
- Valuta tortilloille oliiviöljyä ja levitä niille chiliviipaleita.
- Kun vartaat ovat kypsiä, poista puuvartaat ja levitä liha ja kasvikset tortilloille.
- Viimeistele Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsalla, kääri kokoon ja nauti.