Meksikolaiset grillivartaat vehnätortillojen kera

Ainekset

1 tl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
4 Old El Paso™ Flour Tortillas- tortilloja
500 g porsaan ulkofileetä 
1 chorizo makkara 
8 laakerinlehteä 
4 artisokansydäntä 
Suolaa 
1 punainen paprika 
0.5 vihreä chili 
oliiviöljyä 
sitruunan kuori raastettuna 
puisia grillivartaita 

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

  • Puhdista ulkofilee ja leikkaa se kahdeksaan yhtä suureen palaan.
  • Mausta lihapalat oliiviöljyllä, laakerinlehdillä, fajitasmausteella ja suolalla.
  • Leikkaa chorizo kahdeksaan osaan.
  • Jaa paprika neljään osaan ja halkaise artisokansydämet kahtia.
  • Marinoi kasvikset oliiviöljyssä ja raastetussa sitruunankuoressa.
  • Liota puuvartaita vedessä ennen grillausta, jotta ne eivät pala.
  • Pujota vartaille vuorotellen lihaa ja kasviksia ja laita vartaat grillille.
  • Valuta tortilloille oliiviöljyä ja levitä niille chiliviipaleita.
  • Kun vartaat ovat kypsiä, poista puuvartaat ja levitä liha ja kasvikset tortilloille.
  • Viimeistele Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsalla, kääri kokoon ja nauti.