Meksikolaiset grillivartaat vehnätortillojen kera

  • Ainesosa 12

Ainekset

  • 1 tl Old El Paso™ Fajita Spice Mix-mausteseosta
  • 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • 500 g porsaan ulkofileetä 
  • 1 chorizo makkara 
  • 8 laakerinlehteä 
  • 4 artisokansydäntä 
  • Suolaa 
  • 1 punainen paprika 
  • 0.5 vihreä chili 
  • oliiviöljyä 
  • sitruunan kuori raastettuna 
  • puisia grillivartaita 

Tee näin

  • Puhdista ulkofilee ja leikkaa se kahdeksaan yhtä suureen palaan.
  • Mausta lihapalat oliiviöljyllä, laakerinlehdillä, fajitasmausteella ja suolalla.
  • Leikkaa chorizo kahdeksaan osaan.
  • Jaa paprika neljään osaan ja halkaise artisokansydämet kahtia.
  • Marinoi kasvikset oliiviöljyssä ja raastetussa sitruunankuoressa.
  • Liota puuvartaita vedessä ennen grillausta, jotta ne eivät pala.
  • Pujota vartaille vuorotellen lihaa ja kasviksia ja laita vartaat grillille.
  • Valuta tortilloille oliiviöljyä ja levitä niille chiliviipaleita.
  • Kun vartaat ovat kypsiä, poista puuvartaat ja levitä liha ja kasvikset tortilloille.
  • Viimeistele Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsalla, kääri kokoon ja nauti.