pirogues tomato salad

Meksikolaisia piirakoita ja tomaattisalaattia

  • 4 Annosmäärä

Ainekset

  • Meksikolaiset piirakat
  • 4 voitakinalevyä
  • 2 broilerinrintaa
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1/2 tl Old El Paso Taco Spice Mix –mausteseosta
  • 1 salottisipuli
  • 2 korianterinoksaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 kananmuna Suolaa
  • Tomaattisalaatti
  • 12 eriväristä cocktailtomaattia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 limettiä
  • ½ chili
  • 4 kevätsipulia
  • Suolaa

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

Meksikolaiset piirakat:

  1. Säädä uuni 200 °C:n lämpötilaan. Suikaloi broileri pieneksi.
  2. Kuumenna ruokaöljy ja paista broileri mausteseoksen ja suikaloidun salottisipulin kanssa, kunnes broileri on paistunut läpikotaisin ja saanut kullanruskean värin. Mausta suikaloidulla korianterilla ja suolalla.
  3. Jaa sitten voitaikinalevyt 8 osaan ja annostele paistettu broileri levyille tasaisesti. Taita kokoon pieniksi nyyteiksi ja ripottele päälle juustoraastetta. Vatkaa kananmuna ja voitele nyytit kanamunalla. Paista uunissa kullanruskeiksi n. 10 minuuttia.

Tomaattisalaatti:

  1. Paloittele tomaatit pituussuunnassa ja kierittele oliiviöljyssä. Sekoita joukkoon hienonnettu chili, viipaloitu sipuli ja puristettu limetinmehu Mausta suolalla ja lisää halutessasi chiliä antamaan hieman lisäpotkua.