Mini Stand ‘N’ Stuff™ -hedelmätortillat

Rapeat tortillaveneet täynnä tuoreita hedelmiä, jogurttia ja hieman makeaa hunajaa ovat herkullinen päätös kesäaterialle tai grillijuhlien jälkiruoaksi.
  • 10 Minuutit Kokonaisaika
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

  • 1 pakkaus Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas 
  • 25 g suolatonta voita sulatettuna 
  • 200 g pieniä mansikoita puolitettuina 
  • 160 g mustikoita 
  • 1 pieni kypsä mango kuorittuna ohuina viipaleina 
  • 3–4 rkl kreikkalaistyylistä jogurttia 
  • Juoksevaa hunajaa
  • Mintunvarsia koristeluun (valinnainen)

Tee näin

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen (180 ºC kiertoilmauunia varten). Sudi tortilloja sisäpuolelta kevyesti voisulalla. Aseta ne rasvaamattomalle uunipellille. Paista 4–5 minuuttia tai kunnes tortillojen reunukset ovat ruskistuneet kevyesti. Anna jäähtyä.
  2. Täytä jokainen tortilla mansikoilla, mustikoilla ja mangoviipaleilla. Lisää päälle lusikallinen jogurttia ja pieni loraus hunajaa. Koristele halutessasi mintulla ja tarjoile heti.

  • Voit kypsentää tortillat edellisenä päivänä ja säilyttää niitä ilmatiiviissä astiassa. Täytä juuri ennen tarjoilua.
  • Sekoita hieman kanelia voisulaan, jolloin saat lämmittävän makean ja mausteisen maun.