Mureat naudanliha-paprika-tortillat

Miedosti maustettuina Old El Paso™ Fajita Spice Mix Smoky BBQ -fajitamausteseoksella  nämä tacot ovat nopea ja helppo iltapala, joka pitää kaikki tyytyväisinä!
  • 30 Minuutit Kokonaisaika
  • Mieto Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

Tortillat

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 ½ rkl Old El Paso™ Fajita Spice Mix -mausteseosta

  • 3 takapaistia (à 200 g) 
  • 1 sipuli ohuina lohkoina 
  • 1 punainen paprika ohuina viipaleina
  • 1 keltainen paprika ohuina viipaleina
  • 1 pakkaus Old El Paso Stand ‘N’ Stuff™ Soft Tortillas  

  • 4 rkl rkl Old El Paso Taco Sauce

Tarjoiluun  

  • Limettilohkoja

Tee näin

  1. Sekoita öljy ja fajita-mausteseos suuressa matalassa astiassa. Lisää lihat ja kääntele ne seoksessa. Lisää sipuli ja paprikat ja kääntele, kunnes ne on tasaisesti päällystetty mausteseoksella.
  2. Kuumenna korkealla lämmöllä suuri valurautainen parilapannu. Lisää lihat ja kypsennä 6–8 minuuttia kääntämällä kerran, kunnes ne ovat ruskistuneet ja sisäinen lämpötila on vähintään 63 ºC. Poista lihat pannulta, laita kansi päälle ja aseta sivuun hautumaan 5–10 minuutiksi.
  3. Lisää sipuli ja paprikat kuumalle pannulle ja kypsennä 2–3 minuuttia voimakkaalla lämmöllä ja välillä käännellen, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneita.
  4. Lämmitä samaan aikaan tortillat pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  5. Pilko lihat kapeiksi suikaleiksi ja sekoita ne sipuliin ja paprikoihin. Jaa sekoitus lämpimiin tortilloihin. Lisää päälle lusikallinen tacokastiketta ja tarjoile limettilohkojen kera. Limettimehua voi puristaa annoksen päälle.

  • Paistoaika vaihtelee paistien paksuuden mukaan.
  • Voit kypsentää paistit kuuman ulkogrillin reunoilla ja paprika-sipuliseoksen grillillä foliossa ulkoilma-ateriaa varten.