Mustapapuminitortillat ja pico de gallo -salsa mangolla

Mango raikastaa Pico de Gallo -salsalla höystettyjä mustapapuminitortilloja.
  • 30 Minuutit Kokonaisaika
  • Mieto Maustetaso

Ainekset

  • 2 tölkkiä (400 g) mustapapuja valutettuna
  • 115 g kuutioituja vihreitä chilejä
  • 2 rkl voita
  • 1 silputtu valkosipulin kynsi
  • 3 mm jauhettua kuminaa
  • 1 kypsä mango kuorittuna ja kuutioituna
  • 50 g kuutioitu punasipuli
  • 1 rkl silputtuja korianterinlehtiä
  • 1 kypsä avokado, kuorittuna ja kuutioituna
  • 4 rkl kermaviiliä
  • 1 paketti Old El Paso™ Mini Stand ‘N’ Stuff™ Soft Flour Tortillas 

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

  • Esilämmitä suuri paistinpannu keskilämmöllä. Lisää pannulle voi. Kun se on sulanut, lisää valkosipuli. Kuullota valkosipulia 1 minuutti ja lisää sitten vihreät chilit ja kumina. Sekoita ja hauduta 1 minuuttia. Sekoita joukkoon mustapavut ja 3 rkl vettä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Hauduta 6–8 minuuttia välillä hämmentäen. Siirrä sitten pois levyltä.
  • Sekoita kuutioidut mango, punasipulit ja korianteri pienessä kulhossa. Sirottele päälle suolaa ja pippuria ja sekoita.
  • Tarjoilu: Lusikoi lämpimät mustapavut tortilloihin. Lusikoi mangoseos päälle ja laita yksi avokadoviipale jokaiseen tortillaan. Lisää sitten hieman kermaviiliä jokaiseen tacoon ja nauti.